Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 10. 04. 08:41

Danubius: füles csésze  

február eleje és augusztus eleje között formálta meg a csészét 6000/4355, auguszus elejétől szeptember közepéig a fület, majd szeptember közepétől kitört a fülből is.

Az eredeti trend majd' egy évvel öregebb, 2004. márc elejétől tart, 3000 körül indult. A trend hosszú, a csésze is a hosszabbak közül való (6 hó), az emelkedés felét adta vissza a csésze aljánál, csökkenő forgalom a csészében, a fül 6000/5400 - 6 hét, egy harmada a csészének, kiugró forgalom a fülből való kitöréskor.

A csésze jobb és bal oldala egymagasságban van, a fülből való kitörés is elérte ezt pénteken, és kb a hist max vonalra illeszkednek.

Tehát amikor 4-edszer is belekóstolunk az 5900 feletti régióba, nagy valószínűséggel át fog menni a 6000 fton.

Figyeljetek, nem lecsúszni!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 10. 04. 09:11
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
thx Tancs,
ez a fül már nem tud letörni, mert ez már "fel"tört, tegnap nulla forgalommal bohóckodott,
nagy forgalmú 5400 alatti árfolyam kellene, hogy a formáció komolyabban sérüljön, de erre egyelőre semmi esély sincs
Törölt felhasználó 2005. 10. 04. 09:05
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Jézusmáriám! 'Bocsi!! Elírtam, javítok: TE NEM SZORULSZ az én támogatásomra.
'Bocs!
Törölt felhasználó 2005. 10. 04. 09:04
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Jó reggelt!
Lau! Tudom, hogy Te szorulsz az én támogatásomra, de talán a "bizonytalanok"-nak nem ártok vele, ha én is leírom: Kiváló a megfigyelésed, a részletes levezetésed, így bizony a Danubius szép lendületet vehet,- persze láttunk már letört fület is, de őszintén: melyik papírban nincs kockázat?
Üdv:

Topik gazda

Laurion
Laurion
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek