Mivel versenyeztem ezért az autózás a lelkem része.Figyelemmel követem az autós dolgokat volt szerencsém jo pár komoly. Ersenygepetvezetni Porsche kukásautó évit leon clio cup stb.nem csak ÉV ben van ez .Ha megnézed 3-6 havonta dobják piacra az újabb nal újabb telefonokat az egy évvel ezelőtti telefon mar régi és gagyi.Fogyasztosi világ társadalom lettünk nagyon.
Mondjuk nalam autós témában tudásban a spedzoonos Vályi Pista viszi a prímet.Ma Magyarországon senkinek nincs ekkora tudása autós témában mint neki.o is nagy benzin rajongó.
Való igaz .Azert irtam,hogy van egy erdekes stílusa.Bar az is igaz,hogy egy Tesla azért valóban nem hétköznapi árazásu autó techanikailag jók és minden elektromos gyártó előtt vannak viszont minőségben összeszerelésben vannak gondok.Belul pl zajosak egy e trón vagy jag hez képest.Mondjuk a Porsche most oda vágott a teslanak a taycannal.minosegben tuti de 60-70 millió.van Tesla a is 40 Milla ért.ezek nem elérhető árak egy hétköznapi felhasználónak.Most a Volkswagen id lesz ami elérhető árban fog mozogni itthon.
Karotta a legjobb példa arra, hogy tud fejlődni és akar is és egyáltalán nem a nézőszám miatt foglalkozik az elektromossal, hanem mert ha nem állunk át, mind megdöglünk :D
Csoki Elektromos Autos topikja