Rapista, igen,ismerem ezt a mesehőst.
De hogy jön ez ide? Mi köze van bármihez?
Erre nem jöttem rá.Szerintem a kommunikáció nem az , amit te folytatsz. A minősége a fontos, a mennyisége nem számít. De csak mert rákérdeztél. Nincs közöm hozzá természetesen.
Szerintem ügyesen kezdted...én eszetlenül "belecsaptam a lecsóba"...Most.
Pár évvel ezelőtt nagyon jókor vettem, és adtam el , pár hónap alatt dupláztam..(sacc per kb.), és azt hittem ez mindig így működik.... :-( Hát nem igazán....
Sajnálom a 35%-ot, de talán előbb utóbb vége lesz ennek az ide-oda csapkodásnak, és könyebb lesz kereskedni. Ahhoz gratulálok, hogy már jól kezeled magadban.
Fél éve kezdtem élesben tőzsdézni, előtte demón nagyon jól ment, több mint 1 évig. Eleinte bosszankodtam, hogy pont a legrosszabkor kezdtem bele, de aztán rájöttem, hogy most van a legjobb tanulóidőszak, úgyhogy inkáb pont a legjobbkor, mert még kis tanulópénzzel nem gond a veszteség.
Olyan, mintha fekete buckás pályán tanulna meg az ember síelni.
Talán az év második felében már könnyebb lesz. Addig meg tanulok.
Devi: Most 35% a bukóm. De igazándiból én az induló tőkémből olvan 15%-ot buktam, amikor a tőkét inkább lefeleztem, és az egyik felét letettem lekötött betétbe, hogy legalább az legyen biztonságban tőlem... :-)) Szóval nálam így -is- működik a moneymanagment. :-)) Szóval most úgy állok, hogy 50%-ot kellene produkálnom (+), hogy nullás legyek. :-))
Nem , már nem visel meg annyira. De nagyon nagyon megviselt...sírva kértem párszor "Lelkisegélyt".....
DLPH: Az egészről Rapista tehet...szerintem a többi hsz teljesen érthető, csak ő frusztrál ezekkel a megfejthetetlen kódolt dolgaival...De már feladtam. Nem is próbálom megérteni. :-)))
Egyébként én meg a múltkoriban az Árkádban mentem be majdnem a férfiWC-be...úgy kiabált utánnam a WC-s néni....De ha láttátok volna az előttem álló fiú (Olyan 16 körüli lehetett) arcát, aki után beléptem a férfi rötyibe...olyan szinten volt megijedve, mintha valami szatír lennék. :-)))))
egyszer voltam tévedésből női fodrászatban... ott sem értettem semmit a hajcsatos - később sikoltozva ,megrémült (tőlem) - hölgyek kommunikációjából...ha megfeszülök sem értek ebből az utolsó 20 hsz-ből egy szót sem..mondjuk nem gáz, semmi keresnivalóm itt
Csak Csajok