Hát...nehezet kérdezel. Én annyit tudok, hogy mit csinálok én a bukóval...növelem... Erre jó a kereskedési kényszer.
Próbálj meg sokat tanulni, figyelni vajon mi miért történik. Aztán ha már megy a dolog, csak akkor tegyél bele több pénzt.
Szóval remélem fogsz majd jobb tanácsokat is kapni, mint az enyém. :-)
Olyan nincs, hogy visszazerzem, olyan van hogy nyerek. Ha ez a cél, hogy visszaszerzem, olyan hibákba lehet esni, mint a kapzsiság, vagy a kevesebbel való megelégedés.
Szia famo, beilletlenkedem a topikodba egy kérdés erejéig, mivel én is "csaj" vagyok, és a többi topikba úgysem való.
MIndenki írja, hogy volt bukója, de utána mit csináltatok? Megvártátok, amíg az addigi összegből visszaszereztétek, vagy rászántatok újabb összegeket?
Szerencsére nincs nagy bukóm, 5-10% között mozog, és az alaptőke sem nagy, úgyhogy nem érdekes. De úgy terveztem, hogy előbb visszaszerzem az elbukott összeget, és csak azután szánok további összegeket tőzsdére.
Viszont kezdem úgy érezni, hogy ez a visszaszerzés mánia nem hat jól rám. Kíváncsi lennék, hogy ki hogy csinálta?
Na akkor te edzett vagy.... :-))) Az én gyerekem mellé lassan már nem kell tolmács, de azért a nagyapja még szokta neki mondani, hogy "Jól van, majd mondd el magyarul is..." :-)))
famo, volt egyszer egy olyan ismerősöm, akinek minden 2. szavát lehetett érteni, és az egy komoly fejtörős műsor volt, amikor mesélt, persze nem lehett minden mp-ben visszakérdezni, mert az kellemetlen :))
Csak Csajok