Pista, voltál már rokonlátogatni...? Mi már túlestünk párszáz családon.. :-)) Holnap max a szomszéd kutyáját nézem még meg... Jajj, most jut eszembe jön az apám.... Nehéz napom lesz.. :-)
Abszolút gyors, és fájdalommentes... Mondhatnám a nap fénypontja.
Törölt felhasználó2008. 03. 23. 10:44
Sziasztok!
Szép nap ez a mai...Kimi nyert...Hurrá!! Bár szerintem Hamilton idén befutó lesz...na mindegy korai még jósolgatni... Csak gondoltam szólok... :-)))
DLPH: akkor most aztán nem is tudom mi legyen.. :-))) Megpróbálok senkit sem megbántva rajongani. Remélem nem lesz egy újabb szappanopera topic.... Nem szeretném, de ezt te tudod.
Remélem senki sem ezt a beírást olvasgassa , hanem ünnepel ezerrel...én is csak véletlenül vagyok itt, de már itt se vagyok.
Eddig visszafogtam magam, de meggondoltam. Nem szeretnék még egy ilyen, vagy ehhez hasonló megjegyzést.
Mindennek van határa. A hülyeségnek is.
És melegen ajánlom, legyen megértve amit most mondtam.
Szerintem te meg túlliheged ezt a dolgot...de megbántani Mary nem szeretnélek. Láthatod, nem komoly dolgokról van itt szó, de azt azért nem szeretném, ha te most nekiállnál fenyegetni engem. semmi értelme, és kicsit vicces is. Szép hétvégét neked.
Köszönöm Gábor... :-)) Kiemelten figyelem ezentúl a blogot... :-)) Sőt..... megkockáztatom ....még az íróját is. :-))
Hatalmas pelyhekben szakadt a hó reggel, még most is esik....nesze neked szép tavasz...igaz a hangulatomhoz tökéletesen passzol az időjárás.
Csakhogy minden a hangulatom ellen mehessen, elkezdtem olvasni Merle-től a Mesterségem a halált....sok könyvet olvastam már a témában...csak a másik oldalról főleg. (haláltáborok)Most megnézem vajon a "gyilkosok" hogyan élték meg az
akkori eseményeket. Egyenlőre borzalmas...
Csak Csajok