Igen ő volt kérlek tisztelettel. Életnagyságban merészelte ezt megtenni, az az egy mentsége lehet - más sem - hogy mindezt sokkal előbb elkezdte már mondani, mint egy monológot, amit szívesen hall újra és újra, saját hangjával együtt...mondta csak mondta....meg mondta
a poziknak is kell idő, hogy beérjenek...ezek szerint a szavaknak is
:))))
Sarika,
Sajnálom, hogyha félreérthető voltam. Bocsánat. Mindenesetre, kérlek klikkelj az előzmény felirathoz, a félreértések elkerülése végett ...
:)
Az igazság az, hogy Famónak írtam egy mindenki által ismert - és sajnos eléggé el nem ismert tehetségű - hölgyről, aki nem te vagy ...
:-) Érdekes, nekem egészen más az álmaim főszereplője, igaz, ezek cseppet sem rémálmok...
Törölt felhasználó2008. 03. 11. 13:14
Kedves Famo! Nagyon tetszett mind a két könyv,de én már nem is merek nagyon többet beírni,mert így is le lettem szúrva,pedig én csak Neked írtam.(Egyébként is az anyja lehetnék,sajna)
Szia
Sárika, a kedves hölgy... nem te vagy!!! Egy másik fórumon volt vitája Gábornak egy "hölggyel", arra írtam neki, és ő vissza nekem. Félre értetted! Szerintem...
Törölt felhasználó2008. 03. 11. 13:01
Kedves Gáborgábor!Nagyon sajnálom,hogy félreértettél,de én nem is olvastam a párbeszédeteket a Famóval,én csak a hölgynek írtam,hogy ettől a szerzőtől a másik könyve is jó olvasmány.Én a Te személyedet semmilyen formában nem akartam kapcsolatba hozni semmivel.Bocs,ha megbántottalak szándékomon kívül,de ne keress ellenséget ott,ahol nincs is.Üdvözlettel:
Csak Csajok