Biztos lesz korrekcio is a mai nap engem is meglepett, mondjuk porgos napra szamitottam.Viszont nem fogok panaszkodni,ha netan holnap is emelkedunk :-) 375ft+ zaroval elegedett lennek.
Szerintem is illene egy egészséges korrekció, ez a mai nap túl gyors volt emelkedést tekintve, jobbnak tartom a lassú de biztos emelkedést...amit a múlt héten produkált!
Azt se felejtsuk el,hogy peldaul intezmenyi befektetoknek ezen az arszinten meg vonzo lehet a papir.Jon az osztalek es egyre nyeresegesebb negyedevek mar az MKB biztositok is profitot termelnek.
Ezek ismert infók és érvényesek voltak múlt hétre is. Én inkább kifejezetten a mai napra nem tudok választ adni , ahogy látom neked sincs erre tipped. Mármint a mai napi up-ra.
Harmadik tippet nem gondolnam mert mar reggel elkezdodtek a vetelek kesobb persze latva az emelkedest ez generalhatott tovabbi veteleket. Az en velemenyem nem valtozott tovabbra is van egy nagy vevonk vagy esteleg meg intezmenyi vasarlasok. Ez az ev fordulopont a cegnel es meg jo aron lehet felvasarolni a reszvenyeket ne felejtsuk el az osztalekot sem ami kesobb akar 25-30ft is lehet. Az MKB vonal itt lehetseges tovabbi meglepetes es en mar a kinaiakkal valo szerzodest is ide tennem.
30d átlag alapon a forgalom a duplája lett ma, évesen a 6. legforgalmasabb nap lett a mai. Vagy hír lesz, vagy valaki tud valamit amit mi nem. A harmadik tippem a forgalomra/emelkedésre, hogy a mai BÉT nagyrészt piros részvényekkel volt tele és jöttek át CIG-be. Ha valakinek van negyedik ötlete az írja meg :)
CIG Pannónia