Olyan vagy, mint a politikus. Arra válaszolsz, ami tetszik.
Akkor idézem az utolsó mondatot: "Jelképes CIG-es pakkott a 2. hullámban kivágtam 293-on." Tehát amikor eladtál, utána lehet nagyokat köpködni. De engem nem zavar, én kereskedem.
Drága Emma, A jövedelmezőség kapcsán a szektort írtam és nem kizárólag a CIG-t. Lefordítva: vedd a fáradtságot és töltsd le az e beszámolóról a Generali, Allianz, Magyar Posta élet ág, biztosítók 2015. évi és 2016. évi eredménykimutatását. Ha ez megvan már csak kivonásokat kell végrehajtani. A hozam környezet esetleges javulására való utalásom, pedig abból az aspektusból fontos, hogy így az életbiztosítók mozgástere is növekszik, ezért ilyen időszakokban tovább nőhet az életbiztosítási vásárlóerő.Értsd: nő/javul a gap az életbiztosítások és a hagyományos pénzügyi termékek hozama között az életbiztosítások javára.
watson
ma, 14:09
előzmény: #24878 evazeller
azta... csak kapkodjuk a fejünket mi történik ma. nagggyon durva...
Nem vagyok egy TA hívő, de mintha így 2órára minden beszükült volna a nagy mozgások után.
Ebből mozgalmas nap vége leghet még.
Éva a 250-es ördögöt jól felfestette a falra ;) De így sem lennék meglepve ha nap végére nulla közelében zárna.
Jelképes CIG-es pakkott a 2. hullámban kivágtam 293-on.
Marcsi néném, szerintem amire károgok arra konzekvensen teszem, tehát korrekten.
A 938Ft túlárazott volt ez lehet károgás volt sokáig, ma már szetintem nem vitás.
Konzumban, Opiban nem értünk egyet ok károgás, viszont van sok más ahol felfelé látom, ott el is mondom. Ilyen a Rába, az ENEFI, a Panny. Szóval csak lassan a hab testtel! )))
Teljesen mindegy, mit magyarázol, ha igaz, ha nem. Azért vagytok hiteltelenek kb. 20 másik társaddal együtt, mert csak esésnél vagytok itt károgni. Nincs ezzel semmi gond, normális fórumos úgyis tudja, kin kell átnézni és ki korrekt.
Szerintem teljesen hibátlan a kép. Gigantikus résünk volt, kellett a korrekció, mert ez már embertelen volt. 3 fibo szintet estünk lefelé, rést töltött, a 0,618-as 263 körül megtartotta az esést, azt visszatesztelte. Fundásan alulértékeltek vagyunk, van tér felfelé, semmi gond nincs sztem.
Adamo, kérdeztem, nem állítottam. Amúgy köszi az észrevételt, egyszerűen csak zavaró volt a sok semmit mondó bullshit amire még mindig azt gondolja hogy olvasnom kéne.
tjt-nek meg a Konzum májer gézája, a lölő egyetem professzora )))
CIG Pannónia