én azt nem értem, vannak ezek az index követő certik, nézem a petiben a könyvet, csak áll, alig van mozgás ... az igazi index meg szinte mindig mozog ... ha a bankok generálják a vételi és eladási ajánlatokat, akkor mért nem mozog? van már valakinek tapasztalata vagy én csinálok valamit rosszul?
Trendman
A titok nagyon egyszerű
húz egy vonalat a monitorra ,bármilyet és helyezd rá a kereskedni kivánt instrumentum chartját
ha a vonal felett van az árfolyam long ha alatta short
egy a lényeg következetes légy:)
Érdekelne, hogy kinek van valamilyen módszere napon belüli rövid trendfordulók azonosítására.
Daxnál azt figyeltem meg, hogy ha egy-egy emelkedő v. eső fázis közben van egy pont, ahol a forgalom visszaesik (LiveChart - 1 perces intervallum), akkor onnan (többnyire) fordul.
Sajnos azonban ez az eseteknek csak mintegy 70 %-ban ad helyes jelzést, sokszor félre is vezet.
Köszi.
Nem mentek a kvóta alá, csupán a kvóta felette többlettermelést fogják egy kicsit vissza
--> link
Erről az opcióról emlékeim szerint sok helyen írtak korábban.
Ilyen értelemben ez nem egy erős long jelzés.
Pláne nem egy 1,4-et ostromló dollár mellett.
Egészen jó informátora lehetett a tegnapi giga vevőnek...
Vagy a kockázatvállalási hajlandósága van számomra felfoghatatlan szinten...:-)
Bár még nem dőlt el, hogy keresni fog-e
(ha jól emléxem kb. a beker.-ére).
Tud valaki segíteni abban, hogy hol lehet megnézni, hogy milyen értéknél zárják a certiket? Konkrétan a Dax turbo long érdekel, hogy 5500 vagy 5750-nél zárják és nyitnak újakat.
Köszönöm.
És ha nem demo program volt a sok tízmilliós olaj long, akkor most valaki nagyon tördeli a kezét alvás helyett.
Eshet azért, mert küszöbön a recesszió, vagy mert mindenki biztosra veszi, hogy az OPEC nem változtat, esetleg az 'erős' dollár miatt, vagy egyszerűen mert ez most a trend.
Bő a választék.
Certifikátok