Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hát itt a kérdés, ez a raketa, csak egyszeri kilengés, vagy valaminek a kezdette? A robotok még mindig longban vannak, vagy csak még elakarják hitetni velünk, hogy longba vannak. Az SNP viszont mintha semmit nem akarna esni, gyanús, nagyon gyanús. Lehet, holnapra a DAX-ot feltépik, és mi száguldunk vele együtt új ATH-ra
"A Budapesti Értéktőzsde szervezésében 2017. szeptember 20-án újra megrendezésre kerül a BÉT50 - Középvállalatok csúcstalálkozója.Vendégink lesznek a magyar tulajdonú középvállalatok vezetői, tőzsdei kibocsátó vállalatok képviselői, hazai kereskedelmi bankok, brókercégek, továbbá pénzügyi- és adótanácsadó cégek vezetői, szenior munkatársai.Itt debütál az 50 inspirálóan sikeres vállalatot bemutató BÉT50 kiadványunk is."
Én még 200 on vettem longot, de 290-300 on elment, pedig várhattam volna :( Mindegy ez is kis pénz. Most már mehetne vissza a kiinduló pontra. Lehetne még egy nagy short.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!