Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
X százalékban besül, én itt még nem könyveltem el besülésnek (OTP), de gyanús, ezen a szinten naposon fogni kellene az esést, spike mehet lejjebb, 11H után meglátjuk, nekem bennfentes eladásnak tűnnek a dolgok, de ronda, nagyon ronda
Tegnap a 'kizárás', ma a covid - dupla bukta... Covid para megérkezett a bétre is, gondolom a 11-es bejelentésre adták a bennfentesek. Érdekes napok jönnek, öveket becsatolni!
Egy próbalongot elengedtem én is rajta, mert nem látszott még, mi lesz belőle. De aztán láttam rajta, hogy ez bőven short lesz, egyelőre abban is vagyok még.
Hát gratula, ügyes volt. Én erre a mai napra nagyon nem éreztem rá. Most néztem meg, nekem kb. 90% volt a long és 10% short. A vége végül is minimálisan pozitív lett (érdekes, ez a "minimálisan pozitívnak" 2 évvel ezelőtt hogy örültem volna, hát ez van, elkapott a gépszíj), de csak azért mert a shortok annyival nagyobb nyerőket hoztak. Viszont elmondhatom a legtetejétől is volt shortom és a legaljától is volt longom. De akkor is 1000 pontos esésben állandóan longot keresni????? Mint egy béna kacsa.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!