Bár tõzsdeileg nem sokat profitálhattunk a beírásaiból az utóbbi évek bulljában - azért a rajzain jót röhöghettek a kivül állók. Remélem, ma is rajzol valamit nekünk!
"előzmény (#501: GaborGabor) | válasz erre | vasárnap, 18:04
Gábor2 nincs sok értelme a tippelésnek
már év elején mondtam hogy ez egy több éves válság lesz..ami mint a dominó döl sorra : akkor kiröhögtek
a válságban vannak kisebb és nagyobb stresszes idők.
nyilván a jelentések stresszesebbek..
most aki nem tanulta meg a money managment alkalmazását hát most megtanulja
vagy várhat 4-5 évig a befagyott pozi kiolvadására -20-50% bukóban
hogy mikor lesz vége?
amikor majd világszerte kezd kialakulni egy új bank és tökepiaci szabályozási szerkezet
ha nem lesz itt fogunk elrohadni amíg nem lesz egy még nagyobb stressz - pl war
NagyBarnaMacko"
Sajna a fegyverüzlet nem legális a mi szintünkön ezért maradok ennél a bankos pappernál, mivel meglehetősen sokat feccöltem bele tehetségemhez és lehetőségeimhez mérten, 4000 körül mindenesetre dobni fogom ...
A válságot sokan prognosztizálták. Hogy ki hitt nekik és ki nem az nem ide tartozik, lényegtelen (én is lőttem a mackóra...). De megoldást senki nem mert (vagy tudott?) ajánlani.
A lényeg ami van (kérdésekkel megfogalmazva) :
- becsődölhet-e, és ha igen, milyen szinten (felvásárlás?,kivásárlás?,csőd? stb.) ?
- ha megússza a csődöt, hol lehet az alja (és meddig maradhat ott?) ? (tudom mindenki ezt kérdi a másiktól, én is "aljvadász" vagyok ...)
- az amcsi (és esetleges magyar) elnök választás milyen hatással lehet a mozgásra?
Gábor2 nincs sok értelme a tippelésnek
már év elején mondtam hogy ez egy több éves válság lesz..ami mint a dominó döl sorra : akkor kiröhögtek
a válságban vannak kisebb és nagyobb stresszes idők.
nyilván a jelentések stresszesebbek..
most aki nem tanulta meg a money managment alkalmazását hát most megtanulja
vagy várhat 4-5 évig a befagyott pozi kiolvadására -20-50% bukóban
hogy mikor lesz vége?
amikor majd világszerte kezd kialakulni egy új bank és tökepiaci szabályozási szerkezet
ha nem lesz itt fogunk elrohadni amíg nem lesz egy még nagyobb stressz - pl war
A Ricsiben meg az Émászban van jó még 30 % bukó a többihez mérten ...
Az Otit meg nem egy csőlakó magyarázza meg ...
:)
Mackó-koma is odaírhatná a vágyait a tipp-mixbe, hátha közelebb lennénk egy lépéssel. Mivel ritkán és tömören, de indokol.
;)
Bnaci galériája.