Na mind1, most picit elnyujtva időben, én azt mondom kövi szintünk 8.5 Sztem oda tart...Na ott lesz még haj haj..megint agyalni hogy adjam ne adjam a nyerőket..
én bevallom, megfutamodtam. Jártam már így cb, db párossal, 20% nyerőben voltam, aztán elkezdett esni és mentettem a menthetőt. Azóta estek jó 30%-ot még. Így inkább a 10% biztos nyerőt választottam és bedöntöttem az árfolyamát gigantikus mennyiségem piaci eladási megbízásával 6,38 körül. :D
OPUSG: "Egyelőre itt sincs semmi különös, várunk az iránymutató gyertyára megnövelt forgalommal, ami valszeg hamarosan meglesz, miután a bolik záróirányba fordultak. Jelenleg tehát a down trendcsatiból kéne kiugrani, áttörve a 21/50MA(505/499) ellenállás párost és a 261.8% fibo (524)"
Alacool... a 200-as faxágas verziók felejthetők...
DBank: "további hősies küzdelemmel a -100% fibo (7.615) is elérhető, később pedig a felső él is" 7.615 megvan a záróval(7.6) és a csúcs(7.8) révén majdnem megkaparta a down trendcsati felső élt is. Most valszeg ennyi van benne és az amcsik már nyomják is a mocskos kis manipulatív hangvételű firkálmányaikat, ami bár igaz, de már tavaly is cirkusz volt a bónuszok körül, tehát köztudott problémáról van szó... (lásd a tavalyi DWS Ipo-t, melynek bevételét is felhasználták a bónuszokra...)
MOLB: "Dübörög az erő, lüktet a vér, Még egyre hajt, úgyis utolér, Felpörget az erő,száll, mint a szél, Örökké tart, véget nem ér, Mikor hozzád ér, téged utolér." (Sex Action) Amikor utolér, na ... akkor kell kiszállni.... :D:D:D
BLUE topic