mikor arról regéltek hogy benézhet pici 2500 alá, már gyanus volt a stori, mivel én is erre gondoltam elsőre, de aztán mondom vagy nem megy le alá, vagy nem csak leszúrni fog hanem esni alá...hát utóbbi sikeredett.
lehet minden eddiginél mélyebb nagyobb egyhuzamban esésben járunk ? :) sziporkázunk itt, aztán ma holnap mol 2000 alatt stb stb...nulla mozgással, aztán még feltűnik egy mután járvány is, akkor meg 1000 pont. És ha eljut a mol kutakig, akkor roló le.
legyen már a kereskedés vége:) már unom ezt a napot a tőzsdén. Nincs semmi új csak esünk 4-5% okat naponta :o Na még egy pár hét és akkor lehet reménykedni egy szerény 1 - 0.8 % os upban :o
Helyes... a "balladás" irányát simán ajánlom, bármit is kedvelsz amúgy alapból...és hozzácsaphatod az U.D.O. balladákat is... segít túlélni a crachot ! :D
Sziasztok! Nem kell annyira parázni! Ez a vírus is egyszer meg fog állni! ( pl. Kína ) Felesleges egész nap stresszelni . ( 20m virtuális bukóban vagyok ) Volt már ilyen a pályafutásom során és még nyomom! :) Folyamatosan lépcsőben kis tételekkel venni vagy egy hétig rá sem nézni. A legrosszabb egész nap sóhajtozni , kezet tördelni.... A nagyok ezerszer elmondták pánikban venni , boldogságban eladni. Hajrá spekulánsok!
Nálam molra nagy távon 2k látszik. Azt nem tudom hogy fog oda lemenni, és hogy milyen intenzitással, de sztem oda tartunk.. Az pont belefér a vírus mizéria kifutása meg lábadozásba...ezt látom. Ez a mai nap stornózta a korábbi gondolatom céláram..legalábbis elég gyenge vissza pat volt, jó lett volna ha nem tesz be megint a hangulat..bár h1 en erősen érezhető volt hogy esni fog.
Németeknél már arról interjúznak, hogy mi lesz a (frankfurti, berlini, stuttgarti) tőzsdék működtetésével, ha súlyosbodik a szitu... "mind felkészült" a váratlan szitura és "otthon is üzemeltethető"...
MOLB: 2 napig tartott ki a 0% fibo (2488), jelenleg egy réssel zakózik a papír és ezzel újabb távlatok nyílnak meg... túladott a papír, így egy korrekció kijárna neki, de ezzel is csak a down trendvonal, max. a down trendcsatiba való visszatérés valószínűsíthető... -38.2% fibo lenne a matek, de nem akarok sokkolni és én sem tartom még valószínűnek, ezt csak a -23.6% fibo szignifikáns törése esetén venném komolyan...
DBank :"a 8.2-es árszint a korábbi oldalazó trendcsati felső éle célkeresztben és itt várható az első megnyugvás lehetősége ami a 50MA, Up trendvonal páros zónája is egyben..."
Első megnyugvás volt, miután alászúrt, majd pont ott zárt tegnap... ma viszont már a -100% fibo körül járunk és ezzel a Q_4 és Capital Group beszállás eufória teljesen törlésre került... a nagyok, az AQR 1.57%-on, a Marshall 0.6%-on, az újonnan beszállt Point72 0.53%-on áll a növekvő shortok tekintetében...
Azért az amcsi shortolók jól megünnepelték ezt a tegnapi bejelentést. A döntés szerint a lift üzletágat a KONE ajánlat felett adták el csaknem 19 mrd usd-ért. Zárás után tegnap még 9,8 eur ár is volt a részvény... és ma 8,5 eur az alja. Kiváncsi leszek, hogy mi lesz a saga vége.... Most májusig megint lehet várni, amíg előterjesztik a reorganizációs lépéseket..... a short arány pedig már majdnem 10%.
BLUE topic