Mit is lehetne írni ilyen nap után. Váratlan ért ez a gyetya, őszintén megvalva már csak 2620 nál gondoltam rá elsőnek hogy leteszik napvégére az egész aljára. Vettem.De nem vagyok derűs (hogy vajon meddig játszanak még el 2500 felett). Holnap vajon mi lesz benne? azt gondolom valami töketlen gyertya, pici felső kanóccal, vagy tovább verik. (ettől azért is tartok, mert egy k rést is hagyott telibe k pirosat festve naposon, valszeg majd szépen lehajlítja a bbd1-et. Egyébként elég "hülye egy rajz lenne egy hasonló durva pirossal lefele..amire a szemem nem igazán tud ráállni. Szummaszumma: csak meglesz nem soká az a 2200-2300 (alsó hangon) Kíváncsi vagyok ki mit gondol.
Igen, bevallom nem merek még venni például lufthansát, 15,10-en kiszálltam belőle nem régen, most adná magát, hogy vegyek újra, de úgy érzem nem egynapos pánik ez... kivárok még. Azért most mázi, hogy nem vagyok semmiben benne, pedig a múlt héten már 15 euro alatt akartam venni kisebb mennyiségű lufthansát... hihetetlen, hogy mennyire vak szerencse...
most (még) úgy gondoljuk, aztán meglátjuk... a PF is lubickol a pánikkeltésben... azta... egy "magyar" Japánban... ki nem szarja telibe, de komolyan... viszont a lényeg, hogy kereskedjük le a problémát"... várom tényleg, hogy mikor lesz erre is egy index, hiszen semmivel sem rosszabb mint a félelem-index és társai...
Hát böki a csőröm hogy bent hagytam a vételt, de már ez van. Egyébiránt kíváncsi leszek a mostani "hiszti" meddig viszi le, én már aljat is látok benne. Aztán ki tudja.. de jó lenne ha valóban új pályára lépne, nem mennénk vissza a dagonyába.
mmm... "megmondtam"... ez persze csak vicc, de tény, hogy nem indokolta semmi a 10 eurót, viszont a mai "félelem" jól jön a józanodáshoz... sztem egy új sávozós pályát fog kialakítani a továbbiakban...
BLUE topic