most azon"" mosolygok"", hogy én ezt a pappert 13x ra vártam pár hete
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 18:54
Most én vagyok a hülye? Olyat olvasok est-ben találgatásként hogy "biztos valami külföldi nagybefektetők vették ki a pénzt " :DD Segítsetekkkk, miről maradtam le :D ------ Egyébként tényleg durva amit esett, a végén érződött hogy totál kinyirták a kereskedési könyvet, szó szerint nem volt vétel a könyvben.
Sima influenza ellen nincs karantén. Ez meg új vírus, itt végre lehet pánikot kelteni. Ráadásul gazdasági hatásai óriásiak, sok pénzt lehet fogni rajta.
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 18:29
Egyébként mellékesen, nem értem ezt a mizériát. Jó világos hogy fel pumpálta a média, alkalmas "bizniszt" csináltak a hírből a tőzsdéken. De miben más most ez mint pl egy infulenza járvány? Amiben ahogy olvatam 300-500e ember is meghal egy évben. Ha? Tudja erre valaki a választ? Mert értem én hogy, megcsinálják a "csorda szelet" amivel megy a csorda, amivel szembe menni felesleges.. de úgy mégis, érti ezt valaki?
Sziasztok! A mai nap tovább rongálta idegrendszerem ! Felvázolom a tény állást: Adidas 280 átlag Daimler 45 átlag Lufthan 15 átlag Cbank 6.2 átlag Shell 23 átlag MOL: Mai nap vettem 2510.- átlaggal valamire jó lesz jeligére Azért volt siker élmény is!Kiszálltam 2 pakk dodo shortból nullában, És RG short 7100.- - 6.700.- :) Most elmegyek bicózni mert erősíteni kell a hátsófelem! Hajrá Spekulánsok !
Kedves Accept! Már csak a heti lotto számokat szeretném ! :) ( 4875 bejegyzés )
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 17:34
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 17:33
Na ilyet se láttam még. A főszereplő: est media. Közel a záróhoz figyeltem..olyan pánik lett hogy láttam a könyv alját. Mármint nem volt ajánlat a könyvben..60 ft volt azthiszem. Aztán vola jött.
Nagyon tolják ezt a korona vírust, mint anno az ML hírek.. a tőzsdére vetítve, csak most másik irány. Kemény kivégzések mennek mindenütt. Na lehet lottózni.
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 15:42
Opika. *ika. Ugy látom csak meg lesz a 190 arfolyam Kegyetlen valóság ez ami benne megy. Hogy onnan mire fog ez emelkedni? Semmire..kieresztett.
Accept, ha van időd és kedved érdekelne, h CONG-ot hogy látod. előre is köszi, ha esetleg...
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 11:52
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 02. 25. 11:48
Szépen alakul ez a nap is. Erre nem számítottam, ez a járvány mizéria jócskán bekavart. Db nagyon otrombán fest havin már..ha itt marad. K nagy felső kanóccal.. azért bízom hogy betölti majd azt a hetes rést. Tartom. Mol..:) rámcáfolt. ez van
BLUE topic