Ja ok, csak a szétterülő szakszót nem ismertem erre. :) Köszi. Szerintem decemberben nem is lesz nagy mozgás már ezekben. Azt gondolom. A mai napon kívül még két kereskedési nap lesz. Szerintem nulla forgalommal. (dec.23,30)
azt hogy nincs ereje emelkedni se esni nagyon nincs miért, nincs olyan hír ami elmozdítaná egyelőre alacsony forgalom mutatja hogy semerre nem tud menni egyelőre
További emelkedést vár az amerikai részvénypiacon a Merrill Lynch stratégája. Andy Sieg vezető stratéga szerint továbbra is jelentős tér van a részvénypiaci emelkedés előtt, annak ellenére, hogy szinte napról napra újabb csúcsokat döntenek a fontosabb mutatók. A szakember szerint hátrébb kell lépni, és meg kell látni, hogy egy hosszabb ciklusról beszélhetünk, mely akár 30 éves is lehet. Fantasztikus 10 éven vannak túl a részvénypiacok, és ilyenkor a legnagyobb hiba, amit a befektetők elkövethetnek, hogy túl sokáig várnak a piacra lépéssel. Hozzátette, hogy továbbra is felül kell súlyozni a részvényeket a portfólióban, a kötvényeket pedig alulsúlyozni.
BikaPéntek!
)))