Én is úgy gondolom h jó lesz ez, nem is akármilyen szinten. SZIT, kormányzati háttér, osztalék később. Nincs kétségem, hogy jóval magasabban lesz az árfolyam még idén, mint a 2000-es szint. De ez a játék tegnap és ma nem volt szép.
Nem tudom,hogy a szit miatt a kozkez noveleset mikeppen akarjak megoldani.Felhuzzak majd szepen adagoljak de szerintem majd itt is tamogatva lesz valamilyen hirrel az arfolyam.
Próbálom átgondolni: miért húzták limitre tegnap??? vették, mint a cukrot 2000-n, ahol iceberggel kitomték a népet, mert mindenki felső limitet várt ma is azok után. Simán átverték a népet egy sima spekulációval vagy valami volt mögötte? Megválaszolatlan kérdések. Esélyes, hogy valaki 20-30 %-kal magasabban akart kiszállni és leadta a megrendelését rá, majd eljátszották. De miért nem 2400-n??? azt is simán megtudták volna oldani.
Egy dolog ami talán meg mentheti,de ez már csak fantáziálas,hogy a nord 50%os sávja es a mai visszaadásának eredmenye képpen adták ma ezt,mivel itt szinte mindenki plusszos volt 2000 felett. Ott a nap végére vetelek nyertek tehat ez még lehet egy verzió ,de ezt majd meglátjuk hétfön.
hát ez egy kurva csúnya gyertya lesz nagy forgalommal. Tegnap itt vicceltek haliék hogy biztos én adom 2000-n. Kár hogy csak vicc volt s nem a valóság!!
BIF tulajdonosok topikja