Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Szàmlanyitàsnàl nem.Az ügyintézőnek kell mérlegelnie milyen gyanús körülmények àllnak fent. Ha élő bankszàmlaszerződésed van ott kicsi az ügyintéző szerepe max feljelentést tehet de azt nem kötik az orrodra.
Így van. Meg egyébként nem a bankos világít át ügyfelet, hanem igazolnia kell magát az ügyfélnek, de ezt sem a bankos, hanem a számítógép állapítja meg. Mi sokszor voltunk így. Nálatok még pénz sem volt a pulton, ha jól értem. Hát így átvilágítás sem történhetett, hiszen az csak a pénz miatt lehet. De mondom, azt is a számítógép végzi.
ne az ügyintéző döntse el ki az illető, véleményt formálva róla diszkriminatív alapon egy mindenki számára elérhető terméknél. Szerintem ez súlyos ügy Az ügyintéző feltételezése alapján nyit vagy nem nyit amikor még semmi nem történt
a testvérével szerintem azt beszél meg amit akar. semmi köze a bankárnak hozzá milyen alapon kérdezget és lehurrog engem ha az ügyfél viszi a tanácsadóját és jóváhagyja azt amit Ő mond ,főleg ha a testvére.
Sok.A pénzmosás és terrorizmus elleni törvény felhatalmazza őket.Ha felmerül a gyanú hogy valaki strómannt akar alkalmazni ,megtagadjâk a szàmlanyitàst.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn