Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
A Kádár rendszerben a történelem könyvekben benne volt a Horthy rendszer a 3 millió koldus országa volt Magyarország. Ma a 3 millió lumpené akik nem koldusok mert 2023 ban a technika mai fejlettségi szintjén és az ország geopolitikai helyzete folytán ez már túlhaladott
Ma voltam Szolnokon. Szolnok nem egy gazdag hely mégis azt láttam az emberk arcán 95% felett nincs oly nagy gondjuk. Pár % az aki ma igazán nélkülöz. Ezért Fineszes ez az ország mert még most is mögvan az alap és a mentalitás lumpen
Tudod Lala, vannak emberek akik tesznek valamiért és vannak akiknek csak a szájuk jár. Nyilván az utóbbi egy fabatkát sem ér és az online klaviatúra huszárok mindig nullák maradnak. 😔
Annyiból vitába szállnék veled, hogy azért rengeteget kritizálta Ő is a kormányt, abban a tekintetben Ő is változást szeretett volna, nem kivánta, hogy hatalmon maradjon a mostani banda.
Impukám, amit tegnap éjjel megint leműveltek, ma meg hozzáhantáznak, az mégis mennyire kritikán aluli? Emlékszel mennyit baszogattalak, hogy te ezeket hitelezed? Kicsit se változott a véleményed erről?
Ez így rendben is van. Az alsó szegény osztályról beszélünk. Egyetértünk. Még annyit, a prolivilág az ötvenes évekre volt jellemző, amikor tanulatlan párthű emberek kerültek pozícióba. Lenézték őket ," proli tempó" - mondták.... Proli tempó, pl. mikor Hruscsov cipőjével verte az asztalt az ENSZ-ben...
Nem szo szerint ertettem a prolit. Mondjuk ugy, hogy orban probalja az alsoosztalyt felemelni, de szerintem osszedol az alom lassan. Mondjuk, hogy tele van az M7 es , az pont nem Azt jelenti, hogy van penz. Angliaban , altalaban a repterrk vannak tele, mivel mennek kulfoldre nyaralni, nem a balatonra 30X is. Szoval az utal uresek, mert a szemet angolok kulfoldon koltik a Penzt.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn