Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
Ma szegény léharcolt nővéremmel bémentünk egy Rafi fiókba lakossági szlát nyitni. Az ügyintéző mögtagadta a számlanyitást miután Én probáltam segíteni egy pàr válasszal amit kérdezett. Nővérem egy magyar,fehér idősödő hölgy. Meglepődtem. Ha hazudott volna,vagy mismásolt volna tán megnyitják. Kifejtették Nékik szíve joguk számlát azzal nyitni akiket Ők preferálnak
Budapest vagy az ország lakossága is fogy mégis mindenhol egyre többen vannak. Ha van 100 albértűje a XII kerületi háziúrnak az nincs a statiszikàban pedig ott fingik a sok arab,kínai ,erdélyi meg a sok gyütt ment
Valamikor Én is a hegyre a Rege utcába vágytam. A volt Szot szállúrúl amit Lagzi Lajcsi épített lakóparkká lémaradtam pont nem volt annyim. 2015 ben egy 104 m² es sokkal jobbat majd mögvettem 45 milla körül de mégse. Majd az Üttőrő vasút volt 500 m² es éttermét 75 milla körúl. De végül azt sem. Ma mán nem vágyálmom. Néha még felmentem futni de mán nem akarok felmenni sem. Minden mögvltozott. Az egész hegy zsúfolt lett és Én is mögváltoztam. Már az is egy rossz érzés volt amiko a Normafa idősek otthonába kerestek gazd.szakembert de hál istennek nem engöm vett fel. Régen csúcs helynek tartottam ma már másod vonal
Csütörtökön vettem negyedkilós eduscho duplát kötelező akciósat 890-ért a prímában a hegyen. A PMÁP kapcsán nem vészmadárkodni óhajtottam, de még mindig nehéz magam túltenni, hogy nem lehet már megint kimenni az utcára anélkül, hogy ne kapjak egészpályás letámadást a NER-től... Közben a vidéki rokonaim meg a pofájukat lassan a szögre akaszthatják, vagy kiválasztják majd kilottózzák a következő hónapban melyik csekket fizetik ki...
Az ingatlan fórumosok nagy álma is teljesül es vehetnek 25 körül másfeles panyelkát. Lehet vinni a 25 milcsit és kitrágyázni a lakást majd füzetni a rezsit Csepelen
Láttad a legújabb "kövess minket 2022 kft" plakátokat? Annyira felment bennem a pumpa, hogy legszivesebben ott helyben visszaváltottam volna azt a kevéske pmáp-ot(egy havi konyhapénz...), amit vettem. De az első kamatifizetés után tuti kukázom.
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn