Kicsit keményen fogalmaztál, de van benne igazság. Én azt gondolom, hogy nem vártam/várok sokat a feljelentésektől, de ha mégis lesz eredménye az pozitív visszajelzés. Tény, hogy azóta nem megy ez a leszorítósdi. Más kérdés hogy amúgy is fordulnia kellett volna lassan az árfolyamnak, így a feljelentések és a fordulat "csak" véletlen egybeesésés. Azért írtam idézőjelbe a csakot, mert lehet épp arra a hangulatra játszanak rá, hogy most már mindenki megnyugszik mert az MNB vizsgálódik, közben meg a nagy felhúzásban nyert a broki csapat egyszer, a nagy lenyomásban mégegyszer, és most a következő felhúzásban harmadszor is fog. Közben meg vannak kitartó kisbüfik, akik átvészelték a lenyomást, esetleg okosan hígitottak, meg vannak akik nem bírták cérnával és kidobták bukóban.
Valami baj van? Nem épp random felhúzásnak tűnik. És a manipulátorokat mégiscsak megtalálja az MNB, repkednek a bírságok nagyon helyesen. Engem csak figyelmeztetés szintjén találtak meg, mert decemberben adót optimalizáltam. Hidd el, hatásos módszer ez, és ha megint látok hasonlót, küldöm én is a feljelentést.
Én a hülye fejemmel meg hallgattam a pánikoltatókra és nem vettem 135 körül, mert 100 lesz.Na ezért nem érdemes a hozzám hasonlóan befolyásolható emberkéknek fórumokat olvasgatni.
Én is úgy látom, hogy az MNB felé küldött bejelentések-feljelentések (köszönet a bejelentőknek) megtették a maguk hatását, mert másnap már fordult az árfolyam. Remélem tényleg kivizsgálják és lesz kemény büntetés, és ez a nyamvadt shortos csapat eltűnik a ... mindazonáltal úgy gondolom, hogy broki cég-cégek is keményen benne voltak az árfolyam leszorításában, ugyanakkor szerintem a cég is szerencsétlenül járt el, hogy az agynak ismeretlen, valószínűleg alacsony árfolyamon átadott egy rakat részvényt, ezt is valószínűleg piacra borították. Szóval örüljünk az emelkedésnek.
AutoWallis Nyrt.