Mitől félnének? Én sem félnék ha érinthetetlen lennék :-) Nem gyanús, hogy a pf egy büdös szót sem írt a történésekről? Máskor teleharsogják a világot ha egy papír 5 százalékot esik. Csak olyanokat olvastam, hogy felpattant az AW és hasonlóak.
Messze álljon tőlem, hogy védjem őket de saját részvényt egy bizonyos életciklusában vesz egy cég ezek meg most jöttek a tőzsdére. Elárulnád nekem, hogy mi a bűbánatos ló......rt vennének saját részvényt mikor a cég 80% az övék és tőkét szeretnének bevonnni ? Elég unortodox tőkebevonás lenne az már biztos. Az már egy másik kérdés, hogy mivel fogják meggyőzni a népeket, hogy vegyék a papírjaikat. Majd a stratégiából kiderül (vagy nem)
Hogy lesz ebből 155 felett, hmm? Ha közgyűlés előtt lesz ennyi, akkor utána miért lesz mélyrepülés? Ki és miért venné közgyűlés előtt, mi várható a közgyűléstől?
Bocsi nem vagyok gép előtt, de llenne egy olyan kédésem hogy ezek az eladások és vételek amik ma is vannak ajánlati könyvből mennek vagy piacin. Mert reggel még szinte nem volt eladó?!
Koszovó lakossága majdnem 2 millió.... A teljes régió pedig elég szép piac főleg ha figyelembe vesszük a természeti adottságokat is. Arrafelé rengetegen használnak összkerekes járgányokat, stb. A vásárlóerő is növekszik. Sok "apró" 1,5 Mrd-ból lesz a végén brutál bevétel. Szerintem az vitathatatlan, hogy terjeszkedni kell és így lehet a cég majd régiós szinten is meghatározó. Ma nagyon optimista vagyok :-)
AutoWallis Nyrt.