Látom nem nyugszol.... Tényleg nem akarom túlfeszíteni a húrt mert akik sejtik ki vagy azok tudják ugye...(persze, hogy tudtam csak nem sejtettem:-) de közben eszembe jutott, hogy végül is nem zártuk ki annak lehetőségét, hogy rendőr vagy :-) Gondolkoztam, hogy kard vagy pisztoly de az ökölharctól sem zárkozom el abban az esetben ha valamelyik római légióban szolgáltál :-)) Szerintem legyenek tanúk is! Rögvest hívom is régi cimborám Tinódi Lantos Sebestyént, hogy igazán megénekelhetné fényes győzelmem :-) Mellesleg komolyan nem merek 10 méternél közelebb kerülni hozzád mert baromira félek a sötétben :-)
Brrrrrrr. Nekem dudálsz kisautó? :-) Kemény vagy mint a kád széle! :-) Egyébként már kétévesen is légiósokat reggeliztem. Ráadásul fiatalokat :-) Egyébként ha tippelnem kellett volna arra, hogy ennyi ésszel mi a foglakozásod akkor azt mondtam volna, hogy valszeg rendőr vagy de a légiós multad mindent megmagyaráz :-)Egyben elnézést is kérnék minden rendőrtől. Amennyiben eddig elkerülte volna "mindenre kiterjedő" figyelmed... kevés olyan ember van itt aki nálam több jót mondott volna a Wallisról.... de azt is leírom ha valami nekem nem kóser ! Ha ez neked nem tetszik azt pont lexarom vitéz úr! :-)
Szerintem mar ne reagaljatok egymas hozzaszolasaira.Felesleges a negativ hangulatot tovabb fokozni. Remelem hamarosan valtozik az irany es vele egyutt a hangulat is.
AutoWallis Nyrt.