Nana! Tavaly "csak" 224 milliárd volt a cégcsoport bevétele :-) 300 milliárd majd jövőre lesz kb. Nem sok ennél nagyobb árbevételű magyar tulajdonban lévő cégcsoport van az országban.
Ertem en gondolom a kereskedesi mutyira gondol.Viszont meg a kozlebe sem ertunk az estnek :-) mert itt eddig max egy dupla volt de az is kb 2 napig. Igaz mehetett volna siman tovabb,ha nem jott volna Adamosi a tobbit meg lathatjuk.
Szerintem nem arra gondolt a kolléga, hogy ez a papír az EST szintjén lenne...legalábbis remélem :-) Kb 10 osztály különbség (inkább 20) van a két papír között és nem az EST javára.
Akkor is ennyire optimista lennél ha elárulnám, hogy hány forinton fognak tőkét emelni? Közgyűlési határozat van róla csak már kevesen vannak itt azok közül akik még emlékezhetnek rá. Eláruljam? :-) De aggodalomra semmi ok hiszen a jelenleg forgalomban lévő részvényeket kb 65- 70 forintért nyomtatták. Az igazság kedvéért azt meg kell jegyeznem, hogy jó áron hozták be ide azt a négy céget és nem árazták túl őket, sőt!
Várjál már. Úgy vagyok ennyire "indulatos"(nagyon finoman fogalmaztál) hogy még nyerőben vagyok a maradék pakkommal is , de együttérzek azokkal is akik veszteségben ülnek mert például elhitték, hogy a papírok bevezetése csak technikai jellegű... nincs tudomásunk arról, hogy bárki értékesíteni szeretné azokat(mármint azok közül akik kaptak a friss, ropogós részvényekből). Erre ők bíztak több mnt 6 millió darab káposztát a kecskére! :-)
AutoWallis Nyrt.