De mégis valami más van a háttérben, mert ezeket az eladásokat sokkal magasabb árfolyamon is lehetett volna csinálni. Első héten repült az árfolyam,lehetnénk a set árfolyamán is. De valamiért mégis a 200ft alatti árfolyam a jó. Közgyűlésig szerintem kiderül mi folyik itt. Különben nagyon sok dühös ember lesz a közgyűlésen.
pedig szóltak múlt héten hogy Akko investet kell venni, az már megy is :) arról lemaradtam, ezt vettem, mert funda meg minden, de kb semmit se számít ez már a Bét-n
Van itt olyan aki megerősítheti, hogy élőben is ilyen vagyok, sőt :-) Kicsit talán elragadtattam magam de hiszem, hogy igazam van. Kicsit felzaklatott, hogy ugyanazt eljátsszák ugyanazon szereplőkkel... egy komoly cég ilyet nem csinál. Illetve ha igen akkor annak viselik is majd a következményeit. Kisbüfik is egyre dörzsöltebbek, nem lépnek háromszor ugyanabba a sz@rba csak kétszer :-)
Nem-nem! Az, hogy 6 milla darabbal MAXIMÁLISAN sikerült kihasználniuk(vagy/és Ádámosinak) a tőkepiac adta lehetőségeket (az eredményét láttuk) az nem azt jelenti, hogy a jövőben is sikerülni fog, sőt :-) A maradék több 10 milla papírt is szeretnék majd eladni és ahhoz valamit mutatni is kell, mert az unalomig ismételgetett mi vagyunk a BÉT hetedik legnagyobb árbevételű cége(70 milliárdos bevétellel) már kevéske lesz. Egy hónapja nem találnak egy vezérigazgatót? Mindezt úgy, hogy állítólag tudták meddig lesz itt Prutkaí úr? Mi a probléma? Nem elég vastag a bőr a jelöltek képén? :- )
Ezt jól látod! Kezdhetik is vakargatni a fejüket a Wallisnál, hogy ki a faxomnak fogják majd eladni azt a több 10 milla papírt amit majd még értékesíteni szeretnének. Évek alatt persze eladhatják azt a mennyiséget is csak az a kérdés milyen áron? Természetesen az az érdekük, hogy minél többet kapjanak a papírjaikért így lesz majd olyan időszak is mikor kicsit rásegítenek az árfolyamra... Amennyiben valami hihető stratégiával állnak elő aminek nem az lesz a hozadéka, hogy 500 milla papír lesz akkor akár még jó is lehet. 23 milliárdos tőkeemelésre van felhatalmazásuk emlékeim szerint. Másik tőzsdei cégüket azért elég jól menedzselik. Persze az is igaz, hogy ott mintha nem tevékenykedne Székely úr.
AutoWallis Nyrt.