Én is épp azon dilemmáztam hogy kiszálljak-e nullán, aztán olvastam a horoszkópomat a mai lapban, ami egyértelmű vételi/tartási jelzést adott, hosszú távra. Ugyanis a lap egy ML által tulajdonolt cégcsoporthoz tartozik. :)
Ok, de olyan intezmenyi nincs magyarorszagon aminek nem feltetlen kel kovetnie az indexeket, vagy indexkovetokent meg nem donthet ugy hogy, vesz indexen kivuli papirt is?
Nem lesz itt gond. A papírra van vetve már minden előre. A kishitűek adhatják ma is, 200 felett meg majd veszik újra... :) Érdekes ez a tőzsde pszicho. 165ért nem kellett a fűnek sem pár napja, aztán hirtelen már 170 felett is jó volt. Ma ugyanez 10 forinttal feljebb. Nem lesz másképp a BUXba kerülés napján. kinyit 200 fölött és mégis hirtelen kell majd mindenkinek, meg állnak sorba. Turelmetlen napizók, akik feleslegesen kockáztatnak, amikor a vak is látja hogy trendforduló történt.. Csak ülni kell benne. (kevesebb stressz, hogy kapok e jobb beszállót, kevesebb jutalék a brokiknak, több haszon). Hát nem vagyunk egyformák ;)
AutoWallis Nyrt.