Alapból igazad kellene hogy legyen, hiszen a két céget nem lehet egy napon említeni sem. Pont ez a bajom, hogy úgy látom nem az alapján történnek a dolgok, hogy melyik milyen fundával van ellátva, vagy hogy milyen potenciál van benne. Hanem szinte mindegy melyik részvényről van szó, csak az számít éppen mivel akarnak játszani a tőzsde manipulátorai.
Azért a BUX csatlakozásban én nem látok azonnali 25% up-ot... ha majd hoz több forgalmat, akkor megy feljebb is, de az nem lesz hirtelen. Ha mégis, akkor valszeg az lesz, amit te mondasz.
A bajom az, hogy most mindenki attól várja a csodát, hogy jön a BUX. De egyenlőre azt látom, hogy olyan nagyon nem mozgatja ez az árfolyamot.Még változhat persze, de nehogy az legyen amit mondtam. Bejelentik, hogy mikortól lesz BUX, erre megindul, mondjuk 200-220 ig. Csómóan realizálnak, nehogy megint hetekre beszopjanak és várják a vissza tesztet, hogy bővíthessenek.Na ettől meg is akad az up és kezdődik a nyűglődés, melyet megint csak a nagyban játszó brokik tudnak majd kihasználni. Annyira jó lenne ha nem így lenne, mert bízom még mindig. És nem a türelmetlenség beszél belőlem, csak az amit jelenleg tapasztalok.
A1.: Ne hasonlítsunk már egy 80 Mrd éves árbevételű céget (AutoWallis) egy szutyok kis veszteséges céghez (Est). A2.: Semmi mondó csorgás? Húha...itt komoly gondok vannak egy részvény értelmezése kapcsán. Pár hete csorog. HETE. Nem évek óta. S részvénybe alapesetben évekre fektetünk. Az más kérdés, hogy neked nem jöttek be a számításaid és pár nap alatt nem spekáztál össze egy tisztességes hozamot. Ez nem a cég hibája...
Mondjuk ez is egy jó módszer a kirázásra.Hosszú cumi, aztán egy 10-15% felhúzás. Mivel sokan nem bíznak a tartós up-ban így gyorsan eladják. Utána vissza cumi és aki meg az Up-ba vette, már be is szorult és rövidesen dobja. Tiszta összeesküvés elmélet, de simán kinézem ebből a brókerek basztatta tözsdéből.
Akkor majd szólj, hova vásárolsz be legközelebb! :D Oké, csak vicc. Amúgy azért nagy különbség, hogy itt azért van funda a dolgok mögött, ott ha visszamegy 50 Ft-ra, akkor is 49,9 Ft-tal túl van értékelve... Meg itt elvileg azért jönnie kellene majd híreknek, az AW most került tőzsdére, illene valamit villantani, azért magyar szinten nem egy kkv-nak számítanak.
Kezdem magam úgy érezni, mint mikor Est részvényem volt.Semmit mondó csorgás, irányított cumiztatás, előtte nagy remények beharangozva.Egy felhúzás, aztán hosszú cumi. Most tényleg erre kell itt is készülni? Lehet én vagyok elátkozva. Amibe beleveszek annak annyi.
AutoWallis Nyrt.