Nem nekik kell igazolniuk, hogy megkaptad, hanem neked lehet szükséged arra, hogy megkapd.
Ha januárban nem érkezett meg, szerintem minden további nélkül kérheted, hogy küldjék újra.
Ha januárban nem érkezett meg, szerintem minden további nélkül kérheted, hogy küldjék újra.
Árfolyamnyereségadó kiszámítása
Ennek ellenére segített a PETI Webbroker rendszere, ugyanis a Nyereség/Veszteség gomb alatt kezdõ idõpontnak 2006. szeptember 1-ét, befejezõnek pedig 2006. december 31-ét választva szépen sorolja és összegzi a nyereséges ügyleteket és azok jutalékát, illetve a veszteséges ügyleteket és azok jutalékát.
Ez aztán kimásolható Excel táblázatba, ha az ember meg akarja õrizni. Számolgatni nem könnyû vele, mert a számformátummal adódnak kisebb gondok, de ez is megoldható.
Ami még lényeges, és helytelenítem, hogy nem hívta fel rá a figyelmemet a cég az igazolásnál, hogy az adóbevallás 0653-04 számú lapján a 151. sorba kell írni a nettó nyereséget, és annak a 20%-a az adó. És ezzel a számmal kell megemelni a 0653-B lapnak a 30. sorát. Aki letöltött programmal csinálja, annak ez utóbbi automatikus.
Azért írom le, mert magam sem könnyen találtam meg, hátha segít ez nektek.