Szia,
Latod milyen jo linket sikerult feltenned,persze jatszunk csak kicsit a gondolattal...
Szerinted hany emberkenek van itt mondjuk 6M forintja 1 kereskedesre....
Szerintem joval tobbnek van 60000ftja...
Na most legyszi magyarazd el nekem, hogy hogy vennel 60000ft-ert 1 6millios lakast..., vagy esetleg 350000-ert
A termofoldbe most menjunk bele mert magyar termofold szinte az egyik legjobb befektetes, talan mem is alkora baj hogy nem vehet mindenki...
Talan a 80-as evekben vasarolt ezustbanyat Warren Buffet persze elfelejtett szolni az olyan kis buffiknek mint en...
En meg varok az ezust tombjeim ertekesitesevel amig az ezust-Dow racio mondjuk 5-50 kozott nem lesz, vagy becserelem egy 2 szobas hazra...
Persze az en ezust tombjeim inkabb biztositaskent szolgalnak...
Esetleg ha nem mennenek olyan gordulekenyen a dolgok...
Mennyit is lehetet keresni az ezuston toleattetel nelkul???
Mondjuk en vettem 10/06 19.25-on, te vettel esetleg???
Pedig valaki vett par nappal elotte meg akar 18.7-ert is....
De en nem szeretek venni az aljan mert nem tudom mikor van ott...
Es a tetejet sem fogom tudni...
;)
Azt meghagyom a chartistaknak....
Latod milyen jo linket sikerult feltenned,persze jatszunk csak kicsit a gondolattal...
Szerinted hany emberkenek van itt mondjuk 6M forintja 1 kereskedesre....
Szerintem joval tobbnek van 60000ftja...
Na most legyszi magyarazd el nekem, hogy hogy vennel 60000ft-ert 1 6millios lakast..., vagy esetleg 350000-ert
A termofoldbe most menjunk bele mert magyar termofold szinte az egyik legjobb befektetes, talan mem is alkora baj hogy nem vehet mindenki...
Talan a 80-as evekben vasarolt ezustbanyat Warren Buffet persze elfelejtett szolni az olyan kis buffiknek mint en...
En meg varok az ezust tombjeim ertekesitesevel amig az ezust-Dow racio mondjuk 5-50 kozott nem lesz, vagy becserelem egy 2 szobas hazra...
Persze az en ezust tombjeim inkabb biztositaskent szolgalnak...
Esetleg ha nem mennenek olyan gordulekenyen a dolgok...
Mennyit is lehetet keresni az ezuston toleattetel nelkul???
Mondjuk en vettem 10/06 19.25-on, te vettel esetleg???
Pedig valaki vett par nappal elotte meg akar 18.7-ert is....
De en nem szeretek venni az aljan mert nem tudom mikor van ott...
Es a tetejet sem fogom tudni...
;)
Azt meghagyom a chartistaknak....
Arany-Ezüst