A forintozók megint aktívak. Az a baj tavaly bármelyik ML részvénybe belevettek, az emelkedett. Szereztek pénzt gyorsan, most meg ha nem megy azonnal, akkor eladják, nehogy elbukják a tavalyi profitot.
Én is kezdtem már megijedni, hogy ha nem figyelünk még 700 fölött ragad az árfolyam és akkor nem tudom, hogy mi lenne velünk. Jobb ez így, mert magasabb áron jönne az agyalás, hogy szálljunk-e ki nullán vagy merjünk kemények lenni és tovább tartani egy kis haszonért, ami tökre stresszes lenne. Kellemesebb ez a lassú csordogálás, mert így nem zavar minket senki napizó vagy speka a következő "story"-ig és tőkeemelésig, ami sorminta alapján majd 600-610 Ft körül lesz 1-2 hónap vidám, de eseménytelen b*szakodás után...
Így van, az pedig nem menő, hogy egy tőkeerős jó sztorival rendelkező cég emelkedjen bármilyen jó hírre :) Attól még appos maradok továbbra is, ha már ültem benne eddig, továbbra is fel az irány, csak valami rossz hír kéne :)
azok a régi, fasza mici mackós diák. de jó is vót. akkor a fotex őrzi ennek emlékét vagy nem. amúgy először leírta ezt a fotexes témát, kajak nekem is a kodak color gold jutott eszembe. azt még jön itt az ojjektumokkal mondom vagy ő skizó, vagy én. kiderült én. mindegy :)
jah, mert nem ide írogatok, hanem a blúba karelláriódildó álnéven és naponta bemondom nekik, hogy a hogy áll éppen a Fotex eszközértéke a papír árfolyamhoz képest, illetve húzom a Richtereseket, hogy begyulladt a csüngőhasú malacom mája a kalmopyrintől és felbéreltem O.J. ügyvédjét, hogy lerántsuk a Richtert, mint a riadt majmot. ;)
APPENINN