sőt, így mégjobb lenne. "A havi 20ezrért kiadott helység, eladásra került 300.000.000hufért. A bevételt berakjuk az új állampapírba. " Vagy valami ilyesmi.. :)
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1118 Budapest,
Kelenhegyi út 43. B. ép. 5. em. 1. cg: 01-10-046538; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton tájékoztatja a
Tisztelt Befektetőket, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság által 2020. év június hó
30. napján közzétett rendkívüli tájékoztatásban bejelentett, a Társaság közvetett tulajdonában álló
VCT78 Ingatlanhasznosító Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1118 Budapest, Kelenhegyi út 43.
B. ép. 5. em. 1., Cg.: 01-09-911556, a továbbiakban: „Céltársaság”) törzsbetéteinek 100%-át
megtestesítő üzletrésznek az AutoWallis Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1055
Budapest, Honvéd utca 20., Cg.: 01-10-047350) által történő megszerzésére irányuló adásvételi
szerződés szerinti tranzakció zárása 2020. év július hó 6. napján megtörtént.
Budapest, 2020. július 6.
azért van itt egy két dolog, amit tudomásul kell venni a befektetőknek!! - 1.)"Én eredetileg sem egy-két évre, hanem inkább tíz-húsz évre terveztem, vagyis tényleg hosszú távú befektetői szemlélettel közelítettem a szektorhoz. 2.)"De hangsúlyozom, nem a jó kiszállási időpontot kerestem, ezért az, hogy az árfolyam mit csinál, irreleváns kérdés a számomra.
A nyílt-piaci szerep túlságosan transzparens volt, így lement alfába (kft). A visegrádi hotel eladása bárkinek nyerő lett volna, ha a lepencei termálvíz jogosultságot előtte állami mankóval az Appeninn-en keresztül megszerezte. (Biztos felár a részvény eladás mellé.) Majd azt kell nézni, hogy a frissen alapított kft. hány ilyen "mankós" céget vásárol össze.
350 alatt már csak pár kutyagumi esik le :) Remélem Jellinek egy Zsiday-Plotinus, Bojár-Graphisoft szintű sztorival adja elő a farbát. Most még kiokosodik mi is az a magyar tőzsde, aztán megmutatja, hogyan is kell ezt komolyan csinálni, az eladókat messzire űzni az app-tól. Ide befektetők + vevők kellenek a növekedéshez. Aztán adakozunk jótékony célokra :)
Appeninn real