Erre tényleg nem emlékeztem😄, de tudom hogy nem tettél ígéretet árfolyamra vonatkozólag. Aki tud olvasni az megérti hogy mit jelent az, hogy nincs garancia, ez várható, stb.
Ennek TA alapján most a 650-nel kéne birkózni! :) Túl jó helyen van no!!! Kaporszakáll sokkal rosszabb, igaz most nem olvasható majd ha 2ft-ot emelkedik a MOL! :)))))
Felfrissítem miért mondtam, amit mondtam! :) 2024. 07. 09 "Az előre jelzés szerint (ta), a kék trend, 2024 október végére, 752.7-t prognosztizál!! A piros 2025 február elejére, 769.1-t!! Ez nagyjából 3 hónap és 16 pont különbség! Megfelezve őket, december közepére, legyen ~760 a célár! Remélem jól számoltam..:) Valahogy igy lehet leolvasni a chartról! Majd a napos idősíkon is megnézem, hogy mikorra, milyen célár jön ki, ha itt lesz az ideje. Egyelőre sok a kérdőjeles rész, de terv mindig kell! Aki meg lent a résen várakozik, tegye! A tőzsdén minden lehetséges… Garancia nincs, az időbeosztásra ne fogadj, csak az árfolyamra! 😃😃📈📉📈🐧🧲"
Nem szoktam írni, de rendszeres olvasó vagyok. Olyan jók lennének ezek a fórumok, de sajnos az ilyen pronyók mint te szétcseszik. Ki kinek a klónja, én jövhéten 3800 ra várom, én 123 ra. Elmebetegek. Próbálok visszaemlékezni hogy Farkasfű mikor tett ígéretet bármire is, de főleg neked🤣 Én Farkasfű fogadom és ígérem, hogy az app részvény 2024.12.31. 13:21 kor 756 ft lesz🤣 Talán, lehet, ha minden jól megy, nincs garancia, stb. Azt hogy te egy elmeroggyant szatyorlakó vagy senki nem tehet. Szeretnélek tisztelettel megkérni hogy hagyd abba a napi szintű picsogást a 2 pontos esések miatt. Teleszarod a fórumot mint egy kicsi nyuszi a rétet. Igen. Tudom. Klón vagyok🤣🤣🤣 Kritikán aluli ami ezeken a fórumokon megy, pedig lehetne jó is.
Te minek vagy itt egyáltalán?! Add el, vidd a kis nyerődet és fuss. Aztán tanulj, és csinald saját kútfőből! Baromi unalmas már, hogy savazol folyamatosan! Abba lehetne hagyni! Ezt is és a tőzsdét is, ha nem.bírják az idegeid! 😉
Én már korábban is csak év végére vártam a stabil 700-at, és ez a mai nap beleillik az éves emelkedésbe, minek része volt a ciklikus helyben futás is. Ahogy közeleg a tavaszi őrület (SZIT), úgy futhat fel 800-850 közé. - Vagy feljebb!
Én februártól számítom a 612-től.Utána volt 478 is.Persze 478-tól gyönyörű, de a 612-től számítva nem vagyok elragadtatva úgy, hogy a minimum 720 be lett ígérve év végére.
Appeninn real