Lefelé tart! Aki tudja az irányt már most elad itt mert mire észrevesszük hogy kampeca addigra már 300 alatt esünk. Többiek is rájönnek vége az emelkedésnek és további esés. Akik viszont itt eladják időben kiszállnak. Láttam pár ilyet! Arra vársz hogy emelkedjen és lassan csorog le!
aztán jön a tripla...stb A lényege az egésznek, hogy ha 250re visszaesik, akkor vége a trendforduló lehetőségének és a süllyedő trendvonal alá kerül, valamint elveszti az emelkedés több mint 70%-t! Itt sokan kitáraznak majd, még te sem fogod megállítani az esést ezen a ponton! Tőlem nyugodtan dumálhatod lefele.....
Igen, mert látom rajta, hogy az árbócban haladva legkorábban augusztus 4-én érhetjük el a 38.2-es kritikus vízválasztó szintet.Onnét kellene pattannia az árfolyamnak, ha csak előbb meg nem teszi azt.
Mivel szokás szerint rajtam kéred számon a történéseket, így csak szigorúan a szabályokra hivatkozom! : Zászlórúdnak és a zászlónak ugyanannyi idő alatt kell kialakulni, zászló kifejlődése során a forgalom alacsony! A korrekció mértéke, a zászlórúd max 38,2%-a! Ha megnézed az időtávot, kék függőleges vonalak, alul a dátummal, akkor láthatod, hogy a héten kifut! (2-2Hónap) De! ha megszámolod a gyertyákat, (10/9)akkor még a jövő hét belefér az alakzatba! Utána való héten már nem beszélhetünk zászló alakzatról a szabályok szerint, csak formációról...., de abból is simán emelkedhet, ha a korrekció nem száguld mélyre...!
Jó, de ki garantálja, hogy visszahozza annyi idő alatt. Airbnb-sek is úgy gondolták.Sokáig bejött nekik, hogy kibéreltek hosszú távra akár több lakást is és airbnb-be meg sokkal drágábban futtatták.Aztán jött a vég.
Ha azt mondanám, hogy tudok egy ingatlant amit el tudok adni neked, és 5 év alatt vissza hozza kiadásból befolyó bérleti díja az árát, hát... szerintem rád tudnám beszélni :p Még lehet, hogy hitelt is vennél fel hozzá :D
Az egy rohadt jó kérdés, hogy a turimusba fektetés rövid távon most itt covid-os időkben megtérül-e? Ugye azt senki nem mondja, hogy ha megoldódik a covid probléma, akkor nem jöhet valami más vírus helyette?
Appeninn real