Magán személyként én se vagyok hitel párti. De ha adódna lehetőségem egy olyan befektetésre, ami előre láthatóan bőven megtérül, akkor nem gondolkodék rajta sokat.
Bevallom nekem nem sokat mond, mert nem értek hozzá. Esetleg ha annyit mondanál, hogy fel, vagy le, az sokat segítene! A 38.2-es fibo szint (319.6) lenne a vízválasztó, ami alatt jön a sötét mélység? Ha maradunk felette, akkor emelkedhetünk? Időben nincs korlátja a zászlónak?
Én alapból nem vennék fel hitelt, mert addig nyújtózkodom, amíg a takaróm ér. Aki nem vesz fel hitelt, azt nem fogják elárverezni. Persze a 0 közeli kamat az ajándék tud lenni.
Szerintem pozitív. Általában egy vállalkozás akkor vesz fel hitelt, ha extra profitot tud majd előállítani a befektett pénzből. Nem úgy gondolnak a hitelre mint átlag Béla.
Farkasfu technikai elemzése alapján. Augusztus 4-én állítólag elmozdul valamerre. Nyilván először le. Jó esetben leszúr, aztán megyünk a mennybe! (Lehet, hogy 1-2 évtized kell azért neki.)
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS Az Appeninn Nyrt. közvetett tulajdonában álló Társaság által megkötött hitelkeretszerződés aláírásáról
Az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1118 Budapest,
Kelenhegyi út 43. B. ép. 5. em. 1. cg: 01-10-046538; a továbbiakban: „Társaság”) ezúton tájékoztatja a
Tisztelt Befektetőket, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Társaság közvetett tulajdonában álló
Szántód Balaland Family Ingatlanfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság (1053 Budapest,
Reáltanoda u. 5., cg: 01-09-306428) az általa Szántódon fejleszteni kívánt ötcsillagos hotel és élménypark
finanszírozása érdekében a mai napon, azaz 2020. július 30. napján hosszú lejáratú beruházási
hitelkeretszerződést írt alá a Nemzetközi Beruházási Bankkal 9.840.781.684,- Ft azaz kilencmilliárdnyolcszáznegyvenmillió-hétszáznyolcvanegyezer-hatszáznyolcvannégy forint összeg tekintetében (A
hitelkeret: 7.779.559.232,- Ft, B hitelkeret: 861.222.452,- Ft, Rulírozó hitelkeret: 1.200.000.000,- Ft).
Budapest, 2020. július 30.
Appeninn real