Ez nem így van, te is tudod! :) Éppen ez miatt volt egy kis nézeteltérésünk egy fórum társsal, hogy valós képet kell felvázolni! Ez lett volna a lényege, de nem folytatom. Van egy erkölcsi felelősség, ha valaki egy iránymutatást felvázol, még akkor is, ha nincs rá garancia. Az ilyen leonok féle gyanúsítgatások miatt szoktam visszafogni az elemzéseket, mert sosem vernék át senkit tudatosan! Ha átverésnek titulálják, akkor nem teszek ide, vagy oda, ahol ez történik! Ez nem sértődés, de nem strapálom magam feleslegesen! Nekem könnyebb sokkal, és bekaphatja az illető! Ennyi..:)
Neeem! Most az jön hogy megsértődsz , megzsarolod a fórumozókat hogy nem rajzolsz nekik olyat ami a fundamentumokból magától értődik! Aztán kb 2 hét múlva jönnek a klónjaid ,akik könyörögve ,ánuszkacsintással megidéznek . Utána pedig kegyesen felrajzolod nekik Waterloo-t. 10% emelkedés után meg jöhet az "ereszd meg" !
Igen, illetve azt hiszem hat TBSZ tud lenni egyszerre párhuzamosan egymás mellett egyazon banknál, olyan értelemben, hogy van egy első évét taposó, egy második évét taposó, egy harmadik évét taposó, egy negyedik évét taposó és egy ötödik évét taposó TBSZ, valamint egy nulladik éves azaz gyűjtőéves TBSZ. Ezzel az utóbbival is mindazt meg lehet csinálni, amit a másik öttel, csak őbeléje még egész év során belefizetni is lehet pénzt, ezért gyűjtőév a neve.
Ja most jön az megint, hogy felhúztam a chartal az árfolyamot ás rászórtam a kicsikre! Tudom ismerem már a mesét! Nem kell ide olvasnod a topikba, azért jöttem ide át, mert itt meg lehet beszélni dolgokat! Ha nem tetszik a chart, vagy amit írok, akkor minek olvasod nézed? A személyeskedést meg otthon folytasd!
Appeninn Holding Nyrt.