Miért is ne lehetne előbb a nagy emelkedés, mint később! (Csak az időtáv bizonytalan a TA-nál.) Menjen fel jövőre csúcsközelbe (1173 környéke), aztán majd korrekció után újra feltankolunk! 😃
2026 150 2027 170 Ez talán közelebb lesz a valósághoz De valszeg ha jövőre fizet osztalékot, akkor utána nem, nyilván ha 3 évig nem venne semmit az butaság lenne
Én 2025-re 120 ft-ot várok. 2026-ra 240-et és 2027-re 300-at. És igen ez a saját véleményem,várakozásom,álmom. Nevezhetjük bárminek ,de optimistán nézek a jövő felé. Tartom a rv-t már 1 éve és eddig nem volt okom csalódni. Tudom hogy többen (köztük Te is )megjártátok a mélységet ,de szerintem ez már nem az a történet mint ami volt. A tavaszi zuhanásban megremegtem,de tartottam és megérte. Persze jobb lett volna kiszórni 600-on és visszavenni 500 környékén,de sajnos ezek a dolgok nem nekem valók. Ülni és várni ami inkább az én vonalam. Eddig mindíg jobban kifizetődött (volna) ha türelmes vagyok, bár nekem 5-6 éves kereskedői múltam van csak úgyhogy csak erről van tapasztalatom. OTP-vel kezdtem és Putyin katonai hadművelete előtt 2 hónappal adtam el a pakkomat ,de semmi tudatosság (azon kívül hogy volt rajta hasznom) nem volt az eladásomban. Szerencsém volt. Utána majd1 évig nem volt semmim,majd visszaszálltam megint az OTP-be. Jól vettem ,de gyorsan kiszálltam (sajnos) és mentem MOL-ba a busás osztalékért amikor 350 ft-ot adtak. 2500-as átlagom volt. Felvettem az osztalékot és 2800 körül kiszálltam,de ha maradok OTP-ben az nagyobb kasza lett volna. Volt 2 jó köröm és egy rossz köröm OPUS-ban,de ott is ha nem ugrálok jobban jártam volna. Voltak még kisebb sikereim Wabiban,Akko-ban. Akko-nál is ha türelmesebb vagyok nagyobb lett volna az okosság. Úgyhogy eldöntöttem itt nem ugrálok. Tőkém 60%-a itt van. Többi CIG-ben. Ülök és várok.
Mindegy! Új év új remények. Várjuk az akvit és (vagy) az osztival kapcsolatos híreket. Én biztosan tartom a pakkomat. Bővíteni nem fogok már, és eladni sem WATERLÓIG biztosan. Addig meg remélem osztalékban azért párszor kiszórnak egy kis aprót
Azért szigorították meg mert sokan kihasználták, hogy 3 év után csak 10 % SZJA volt, illetve a kamatozó betéteknél meg lehetett spórolni a SZOCHO-t a TBSZ számlán.
Az azért kimaradt, hogy ha valaki jövőre nyit TBSZ számlát és 5 éven belül megszűnteti, az sokkal rosszabbul jár, mint aki a normál számlán ad el, mert utóbbi esetben nincs EHO.
Appeninn Holding Nyrt.