Mivel egyes topicokat úgy érzem lassan szétoffolunk, többek között én is, azért nyitottam ezt.
Ha úgy érzitek van olyan, ami nem kapcsolódik közvetlenül a kereskedéshez, de egyetlen témához sem köthető közvetleneül, akkor azt ide írjátok! Vagy lehet olyat is, ha valaki egy másik topicban kérdez valakitől valamit, de a válasz már nem illik bele abba a témakörbe.
Sorry... csak egy barátomtól kaptam, és nekem pl feldobta a napomat... És mivel páran vicceket írtak be... gondoltam belefér.
Nem volt célzott - szóval elnézést mindenkitől, aki "véletlenül" magára vette. És bocs a cenzoroknak is, mert az sf-t majd nyílván ki*ozzák. Túllőttem a célon... még1x bocs.
Törölt felhasználó2005. 10. 28. 21:43
Ez az idézet logikailag tényleg nem illett ide! Hacsak nem volt célzott...bocs, hogy beleszóltam, de néha tényleg "elvont" a megjegyzésed..
Hát cseszd meg téged mutpgatni kéne!!! Elhangzott a neved? Esetleg a csillagok állása, a széljárás vagy egyéb kiszámíthatatlan tényezőnek köszönhetem, hogy nem tudsz leszakadnin rólam???????? Egyáltalán mi a jó büdös francól gondolod, hogy bármit is mondok, írok az neked/rólad szól!? Ki kell ábrándítsalak... semmi belső, mélyen elfojtott...stb vágyam nincs veled kapcsolatban... szóval NEM nem téged neveztelek seggfejnek. De ha ennyire igyekszel, még bármi megtörténhet!
Beszélgessünk itt a fórumon normálisan,jó?Én mindenkivel ezt teszem.
Törölt felhasználó2005. 10. 28. 21:18
A seggfej nekem szólt?
Törölt felhasználó2005. 10. 28. 20:17
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."
János,
és mit dolgoznál szívesen? hol (területileg)?
A múltkor írtam néhány haveromnak, hogy főkönyvelőt keresünk, erre kb. 10 állásajánlat jött 15 percen belül, hogy ki mit keres...
Sztem Bp-en csak az nem dolgozik, aki nem akar, vagy lusta valamit megtanulni, esetleg a kora miatt a munkáltatónak előítéletei vannak...
Törölt felhasználó2005. 10. 28. 18:23
(Hu ez nem ecceru szo leirni.)
No sziasztok!
Derulve olvasom ezt a topikot es nagyon teccik. Az alapotlet tenyleg jo, csaka topik nevnek inkabb a pszihiatria szo lenne a legmegfelelobb. Jo olvasni ahogy az oreg rokak probalnak lelketverni szegeny Janosunkba. Hasonlo esetben nemkem is jol esne. Amugy kb. ket het es vegre en is visszaterek a tozsdehez, ugyhogy nem art ha gyakoroltok oreg spekik:)
Lau es a Demasz kapcsan egy szakallas szokenos vicc jutott eszembe:
"Szokeno kerdi a ferjet:
A focistak szeretik a focilabdat, vagy nem?
A ferj: Miert?
Mert ha nem szeretik akkor miert rohannak allandoan utana, ha meg szeretik akkor meg miert rugnak bele?"
Hat ez a sztori kb. ilyen.
Na udv mindenkinek! Jo hetveget!
Törölt felhasználó2005. 10. 28. 16:18
Én még attól vagyok itt.A fórumon,ugye nem baj,legyen jó napod.
Köszi a bíztató szavakat mindenkinek!
Azt hiszem, hogy tanultam a hibáimból (részben legalábbis). A gond alapvetően nem is itt van. Most is tartottam volna szvsz, ha van melóm, s nincs az, hogy 100e feletti összeget már nem vagyok hajlandó elbukni. A 20300 elesett, ezért zártam. Ill azért mert reggel az általam vélt támasz szintekre borogattak. Ha ezek nem esnek el, akkor továbbra is azt tartom, hogy lehet ebből még long is akár.
A szintek kb: BUX: ~19.750 (3. fibo fun) vagy 18.900 (korábbi csúcs); OTP: 7.130-7.160 (gap); MOL: 18.600 (utolsó emelkedő szakasz 61,8-as fibója); Mtkom: 917 (szintén 61,8%); Richter: 33.000 (szintén 61,8%). Ha ezek záróban nem esnek el, akkor lehet long is, szvsz érdemes talán figyelni ezeket.
Ha kimenne a BUX 21.000 fölé, akkor felmerül a kérdés, hogy újabb emelkedő szakasz indul. (Akkor tény a magasabb alj, s a magasabb csúcs is.)
A bosszantó az egészben, hogy még az is lehet, hogy jól sejtettem a dolgokat, elnézve hogy most hol állunk. Ha 0 környékén zárunk, s rajzolunk egy repülősárkány dojit, akkor érdekessé válik a dolog. Ennyit most a gondolataimról hidegfejjel, s garantáltan pozi nélkül.
A döntésem pedig ideiglenesen végleges.
Mindannyiszor rájöttem már, hogy nem látom rosszul a dolgokat. Az egyik, hogy talán a pozi mérete nem volt megfelelő (ez utóbbi nekem már 2,5-szeres tőkeáttét volt), másrészt a jelenlegi helyzetemben nem könnyű elviselni a veszteséget. Ha lesz melóm biztosan visszatérek kereskedni is, de addig is maradok, s megpróbálok segítő gondolatokat írni.
Általásos társalgó
Ha úgy érzitek van olyan, ami nem kapcsolódik közvetlenül a kereskedéshez, de egyetlen témához sem köthető közvetleneül, akkor azt ide írjátok! Vagy lehet olyat is, ha valaki egy másik topicban kérdez valakitől valamit, de a válasz már nem illik bele abba a témakörbe.