Topikgazda: Törölt felhasználó 2006. 05. 17. 09:25

Almunia: hogyan mondjunk nemet a magyaroknak?!  

Ugrás a cikkhez
Ha most van az első lehetőségünk, hogy bővítsük az euró-zónát és rossz precedenst teremtünk (Litvánia kezelésével)... akkor hogyan fogunk "nem"-et mondani olyan országoknak, melyek nagyobb politikai problémákkal jönnek, mint pl. Magyarország, amely amelynek 8%-os az államháztartási hiánya? - tette fel a kérdést Joaquín Almunia, az Európai Bizottság gazdasági és monetáris ügyekért felelős biztosa tegnap este a CNBC-ben.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=68785
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 05. 17. 10:56
Előzmény: #9  martin36
Nézd, ugye én is láttam filmet pl. az afrikai milliomosokról, meg a román kastélyok lakóiról, de nem ez a többség...borsod, szabolcs tele van nyomortelepekkel, lerohadt falvakkal..én elhiszem hogy te nyiregyháza elit negyedében élsz, de az csak minoritás...mint a magyarországi "jólét".
martin36
martin36 2006. 05. 17. 10:52
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Gazdagodó,én is szabolcsi vagyok,és lehet h több nyugalmat és jómódot látok itt,mint ahol te élsz,ki tudja.Nagyon bír irritálni,amikor a szabolcsiakat hozzák fel negatív példaként.Ráadásul általános tapasztalat,hogy azok járnak ezzel az élen,akik még csak nem is jártak erre sosem,csak a rtl "híradásait" nézik.
Ettől függetlenül valóban így van,ha egy Románia,sőt,Bulgária uniós tag tud lenni,hát akkor ezzel a nagy kiváltsággal nem értünk egy hangyafütyinyit sem.
Törölt felhasználó 2006. 05. 17. 10:50
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Mellesleg meg az a bevándorlási és munkaerőpolitika is vicces amelyik beengedi a sok szar niggert, arabot, törököt miközben kizárja a munkaerőpiacról az eu-s munkavállalókat, pl. magyarok.
Ez az egész eu egy félhulla.

és ne mond már hogy bármit is fel tudnak itt pumpálni, hiszen ha úgy vesszük az eredeti 15 ország közül is csak néhányan működnek jól, görög o., portugália , olasz o. --stb. is csődtömeg ha pl. skandináviából nézzük, a nagy országok német, francia pedig több válsággal is küzdenek, amibe berántják a kicsiket.
Törölt felhasználó 2006. 05. 17. 10:45
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Az EU sz@rban van. Fokozatosan tért veszít amerika és ázsia mögött. E térvesztés megállításának egyik kisérlete a bővítés, majd a bővítettek felpunpálása.
Törölt felhasználó 2006. 05. 17. 10:00
Előzmény: #4  matgab
Egyébként nekem az EU már ott hiteltelen amikor ilyen kosz országokat felvesznek..talán valami szinvonal kellene a belépéshez....na, aztán hogy románia is jön...ez már nem eu csak egy massza a bürokratáknak...
vagy azt állitja valaki hogy a borsodi, szabolcsi nyomornak, meg a budapesti aluljáró életének,...továbbmegyek a román lepratelepeknek van köze európához????
Törölt felhasználó 2006. 05. 17. 09:59
Előzmény: #4  matgab
Adott a feladat.
Almuniat jól meg kell sz@vatni, és ha sikerül utána jól tökön kell rúgni.
matgab 2006. 05. 17. 09:50
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
és az ezer éves szllemet megidézték, a mondás új értelmet kap...
A magyaroktól ments meg uram minket!
I'll be back...
Törölt felhasználó 2006. 05. 17. 09:35
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Ki kellene zárni az országot ez EU-ból!!!
Törölt felhasználó 2006. 05. 17. 09:28
Előzmény: #1  portfolio
Lassan velünk ijesztgetik már a kisgyerekeket is az unióban...

Topik gazda

buak1
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek