Hi! Itt még nem nagyon voltam, de szeretem az ANY-t.
Azért mert jó cég, van benne potenciál, van cash és megbízható a működése, valamint osztalék is lesz, kérdés h mikor.
Ami gáz, hogy a válság azért betett neki is. Na de nem lesz mindig válság. A vezetés helyre teszi a céget, lassú víz, de sztem masszívan alulértékelt a papper, de örülök h jól sikerült beszállni, csüt vettem és szépen ki is húzták. Kira! :))
"Jó kereskedést!"
amennyire én emlékszem: 2 cég egy nyugat és egy kelet-európai átvilágítását végezték. ebből az egyikből lett üzlet. én speciel örülök a kisebb befektetésnek-legalább újra nem kell hitel a cégnek...
másrészt én úgy látom, hogy túl vagyunk a mélyponton és már jövünk ki a gödörből... 2011-es évre már újra (a jelenlegi árszinthez viszonyítva legalábbis) szép osztalékkal számolhatunk majd. Ja és előbb utóbb be kell indulni a kelet-európai okmányprojekteknek is...
Najah, de mikor? Év elején nem úgy volt, hogy két céget szeretnének akvirálni? Plusz minden elemző még igencsak borúsan látja a nyomda jövőjét. Jó esetben 2011 közepétől várható megindulás.
miért ne? ha tényleg olyan fényes jövő előtt áll a cég akkor igencsak alulértékelt...ezt pedig idővel észreveszik a befektetők...
ráadásul nemcsak növekedési sztori van benne újfent hanem az osztalék is visszatér.
Állami Nyomda