Az tutira be lett árazva. Sajnos az elmúlt pár hónapban nem jelent meg pozitív hír a cégtől. Az akvizíció (ha jól tudom) inkább a következő pénzügyi negyedév során tárgyalják ki jobban ill. ott jön ki a hatása.
A jelentésig még elég sok idő van, szóval bármi lehetséges. De én egyelőre nem várnám 700 alá (hacsak nem romlik jobban a piaci szemlélet).
Az volumenében jó, de margintartalmában kisebb üzlet.
Az igazán jó árréseket a biztonsági piacon lehet realizálni.
csakhát a gk piac döglődik, zárhegyek se fogynak úgy, új okmányprojektről nem hallottam...
Mitől lenne jó??? meg aztán volt egy profit warning is...
ezt már az előző gyj-nél is megfigyeltem, valakik már 2-3 héttel korábban tudták, hogy sz.r lesz ezért öntötték is.
Most is ezt látom. Vevő egy szál se az értesült meg önti-önti...
aztán majd 600 körül visszaveszi...
emiatt is egyre kevésbé szimpi ez a papper, pedig azt gondoltam, hogy jó a menedzsmentje, de ilyenkor nem kellene egy kis srv-t benyomni???
Ha nem akarod eladni bukoban akkor mindegy ez az 5% tudva azt , hogy ennél joval többet ér és nem olyan cégről van szo ami nem termel semmit .Fejlödöképes és fejlődik is , sajnos nehéz időszak van mint minden cégnek , majd kikeveredünk belölle és akkor lehet örömködni most viszont nyugalom és türelem kell.
nem tudom mennyire figyelted , de mostanában nem volt még ekkora forgalom se , majd kiderül , hogy valaki csak belevett vagy esetleg megtaposás a cél. Akinek hosszabb távra van az legfeljebb nem nézi mostanában akinek meg ultra rövid távra van attol legalább elveszik , talán azzal is stabilabbak leszünk mikor elindulunk.
Állami Nyomda