Ha idővel lesz egy kis korrekció a piacon akkor szívesen megvenném 830-850 között. Elnézést ha valaki nem várja oda! De vígasztalja ha netán oda kerülne én ott figyelni fogok és vevő leszek pár darabra.
11. napirendi pont
Az Igazgatóság felhatalmazása saját részvények megszerzésére
A Gt. 224.§-a és a Társaság Alapszabályának 9.3. pontja alapján az Igazgatóság javasolja, hogy a
közgyAlés hatalmazza fel a Társaság Igazgatóságát, hogy a Társaságnál bevezetett munkavállalói és
vezet%i opciós részvényvásárlási program fedezetének biztosítására, ill. a részvény árfolyamingadozás
esetén a gyors beavatkozás lehet%ségének megteremtése céljából a vonatkozó
jogszabályokban el%írt feltételek mellett legfeljebb 2.958.930 db. (max. a jegyzett t%ke 20%-ig) Állami
Nyomda Nyrt. által kibocsátott „A” sorozatú egyenként 98,- Ft névértékA névre szóló törzsrészvényt
megvásároljon. Az egyes részvényvásárlások során alkalmazott vételár legfeljebb a t%zsdei ügyletet
megel%z% hét t%zsdei záróár átlagának 120%-a. Az Igazgatóság jelen felhatalmazás alapján a
részvényvásárlás jogával 2011. október 31-ig élhet.
Állami Nyomda pedig 0.6%-ot drágult. Az utóbbi bekerült az Erste régiós top pickjei közé, az elemzők 1,100 forintos célárat tartanak fenn a papírokra, ami a jelenlegi árfolyamhoz képest több mint 20%-os felértékelődési potenciált jelent.
2010.03.05 11:37
Az ezret jóval előtte várom:-) Egyébként nem akarom elkiabálni, de nagyobb esést gondoltam. Megjegyzem az erste elemzésekor, ha jól tudom még nem volt szó az osztalék elmaradásáról. Ilyen formában a dolog egészen másképp fest,
Állami Nyomda