Én is vettem még egy kisebb pakkot az eddigi mellé, de akár lesz kitörés a napokban akár nem azt nem fogom eladni :) osztalékkal kb 680-as átlagárral max még veszek ha lejjebb megy mondjuk úgy 760 és 730 közé :) A könyv az most nem a legjobb.. gondolom a gyj miatt remegnek a kezek :D
Egyébként az elég durva, hogy a bux kosár átlagos P/E rátája 11 és 12 közt van, míg a nyomda most készül elérni a 9-et. Ugyanilyen P/E-vel 1000 ft felett lenne az árfolyam. Csak tudja hozni idén is a 90 körüli EPS-t ! Ebből a szempontból számít a gyj, de rövid távon ígyis-úgyis alulértékelt, hosszabb távon meg ha feltámad a gazdaság tényleg, akkor egy-egy gyengécskébb gyorsjelentés csak figyelemelterelésnek jó, hogy be lehessen addig is szállni. Utána meg lehet remélni a legjobbakat mint ilyenkor mindig :D :D
Mindkettő,mert valaki megvette valakitől aki eladott :D Egy kötés az mindig ilyen.. de szerintem ez valami előre egyeztetett dolog mármint átkötés vagy mi de nem akarok hülyeséget mondani. Vagyis aki el akarta adni, (vagy meg akarta venni) ezt a mennyiséget, az keresett vevőt (vagy eladót) hasonló méretben (például egy brókerház, vagy egy nagybefektető körbetelefonált az ismerősei közt) hogy ne kelljen piaci áras eladással összerombolni (vagy vétellel széttépni) a piacot, mert az neki nagyon nem érné meg..mellesleg az első elvileg piacellenes magatartás lenne és még meg is büntetné a PSZÁF, mint a Sorost :D :D
Széép! :D Egyre szebb, rövid távon jó lenne látni egy igazi áttörést legalább 6-10 %-kal! Ott egy csekély tételt realizálnék hogy má az öröm meg bódottá' is meglegyen :D :D ...Alacsonyabb árfolyamon még többet vennék, 760 körül jó beszálló van. Most persze drukkolok, h előbb a 860 legyen a téma :D :D
Persze ez csak egy állomás, mert aki megtartja 1-1,5 évig ahelyett, hogy a pénzét elbukva tinglitanglizik a nagy volatilitású részvényekben, az nagyon nem fogja megbánni! Legalábbis szerintem :D
Nah ide is megérkezett a mocorgás! A technikai elemzés szerint (amiben jómagam nem hiszek :D) de mindenesetre aszerint 850-860-as szintek is elérhetőek lesznek..
No, egyre jobban allunk :)
Ezt is meg kene mar lokni kicsit folfele, ezerszer jobb, stabilabb ceg,mint pl egy econet, kevesbe spekis, jobb fundas. S a nagypapirok mar ugyis egyre kockazatosabbak a jelenlegi arazasi szinteken, az agyontagitott bolingereikkel, szal johetne a felfutas kov kore amikor pl. ide aramlik at a penz! :)
No, egyre jobban allunk :)
Ezt is meg kene mar lokni kicsit folfele, ezerszer jobb, stabilabb ceg,mint pl egy econet, kevesbe spekis, jobb fundas. S a nagypapirok mar ugyis egyre kockazatosabbak a jelenlegi arazasi szinteken, az agyontagitott bolingereikkel, szal johetne a felfutas kov kore amikor pl. ide aramlik at a penz! :)
Állami Nyomda