Akkor ezek szerint 8-án kiderülhet az új befektető személye? De akkor ha valóban ütős sztori jön, akkor el kell szállnia az árfolyamnak, nem? Pedig láthatóan jó ideje folyamatosan dugózzák. Valszeg a 180 napos miatt. De akkor most csak úgy elengedik majd?
Hasonloan latom en is, nem ferne bele szerintem a "...." de ez is egy opcio, en szamolok mind a ket lehetoseggel. Azt, hogy barmi hatasa lenne a kipontozasnak azt nem gondolnam. Annyira kemenyen fogva van az arfolyam, hogyha esne akkor az nem a pontok miatt lesz, hanem mert a sracok azt akarjak. Viszont eddig teljesen korrektul csinaltak mindent, nem hiszem, hogy most kezdenek el pontozgatni, baaar... anno 4igben is lattunk ilyet amikor Hetenyi ur erkezett oda
Srácok, ettől a 8-i tájékoztatástól ti mit vártok? Már konkrétan benne lehet az új tulaj, akiről döntenünk kell 30-án? Vagy itt is lehet kipontozás, mint Estben? Mondjuk annak nem lenne szvsz túl jó árfolyamhatása... :/ Mondjuk számomra a "a közgyűlés elé terjesztendő dokumentumok és a határozati javaslatok eredeti és teljes terjedelmű szövege" mondatba nem igazán férne bele a kipontozás, akko' nem lenne teljes terjedelmű. :)
En szinte biztos vagyok benne hogy jol fog csengeni, sok kp is ment a cegbe (kincstar tele), kozkez hanyad szerintem tovabbra is elenyeszo (haveri cegeket nem tekintem valos kozkeznek). Szoval valaminek tortennie kellene.
Akko Invest