4igbe Aterraban ugyanezz volt az hogy ennyire modizzak jót sejtet ahol engedtek ész nélkül lsd Est csak egy duplára futotta itt azért állt meg az árfolyam up mert a módi bepakolta a 29k-t különben ment volna limitre
Elég nagy forgalmunk van, és pluszos is a nap, látszik, hogy van benne vételi erő. Hha nem lesznek fékek a rendszerben, akkor semmi nem fogja megállítani. The Akko Unleashed. :)
ha megnezed a konyvet elegge telepakoltak, hogy ne szalljon el... nem veletlen... 180naposon lesz tokeemeles es ha mar most engedne elszallni, akkor a 180napos megugrana... minden okkal van ;-) uj tulaj / tokeemeles kozel lesz egymashoz igy ott mar el is engedi a kezet a papirnak. Nincs mar sok hatra addig ;-)
Na, hát nem sokat vártak, ahogy a BÉT is átvezette a névérték változást,
jött is a rendkívüli kgy. Pont így vártam. :) Viszont az árfolyam azt
hittem erre a hírre simán limitre megy (mint Est-ben, mikor kijött a
rendkívüli kgy meghívó, hogy új név lesz meg stb, pedig lehetett tudni,
hogy BCS mekkora sumák), ahhoz képest ez a 28k nem túl magas, volt ennyi
2 hete is... Szóval tudjuk, hogy split lesz, új igazgatósági tagság, és
aug 8-ánis jöhetnek még plusz infók. Mi kellhetne még egy árfolyam kilövéshez? Ne értsetek félre, minden úgy halad, ahogy vártam, csak a piac reakcióját nem értem igazán...
Törölt felhasználó2019. 07. 31. 12:32
Oh látom szép híreket kaptunk! 😎 megérte kivárni! Augusztusban akkor már indul a móka!
"határozati javaslatok eredeti és teljes terjedelmű szövege" - ezek alapjan meg kellene neveznie az uj IT tagot es a cegjegyzesre jogosultakat is, mert szerintem azzal osszefuggesben az a pont, valamint az uj alairo szemelyet... viszont ebben az esetben akkor aug 8 elott itt lesz meg nagy hir... :-)
Benne van maiban, hogy legkésőbb aug. 8-ig közzé kell tenni a közgyűlési előterjesztéseket: "A Közgyűlés napirendjén szereplő ügyekkel kapcsolatos előterjesztések, a közgyűlés elé terjesztendő
dokumentumok és a határozati javaslatok eredeti és teljes terjedelmű szövege, továbbá az összehívás
időpontjában meglévő részvények számára és a szavazati jogok arányára vonatkozó összesített adatok,
valamint a képviselő útján történő szavazáshoz használandó nyomtatvány elektronikus úton legkésőbb 2019.
év augusztus hó 8. napjától elérhetőek a Társaság honlapján....stb."
akkor elvileg aug. 9.-ig, de legkesobb akkor plussz infoknak... ha abban koteles az uj alairo embert / IT tagot megnevezni (nem tudom koteles-e), akkor elotte akar egy fuge is lehet...
Jol tudom, hogy jonnie kell majd a kozgyulesi eloterjeszteseknek is? Abban pedig reszletezni, hogy mirol is szavazunk es, hogy mi az IT javaslata? Marcius 30.an jott anno a kgy meghivo (aprilis 30.-aira) majd aprilis 9.-en jottek az eloterjesztesek... ha itt is igy lesz, abban mar meg kellene neveznie azt, hogy kit javasol uj IT tagnak es, hogy pontosan mit szeretne a cegjegyzessel varialni, bar sejtesem az van :-) mennyival a kgy elott kell ezeket megkuldeniuk? Tudja valaki?
Akko Invest