Jellineknek is valószínűleg stróman szerepe lett a gépezetben. Veres ebben különbözik tőle. Hát ha bizonytalan vagy tedd fel a kérdést magadnak, hogy anno miért vettél bele. Ha már elmúlt a remény és bizalom akkor ki kell dobni.
Abban bízhatunk esetleg, hogy ha komolyabb értékkel akarja feltölteni Veres, az nagyobbat lendíthet a jövőben a cég árfolyamán, mert jelenleg még csak egy majdnem üres céget értékel túl 2-szeresen a piac. Annak örülnék én is, ha pl. Veres visszafogná magát a részvénynyomtatással. Nyilván nem az ellen vagyok, hogy az alaptőke-emelésért cserébe jelentős részvénymennyiséget kapjon, de az nem igazán tetszik, hogy Ádámositól egyelőre nem vette meg a csomagját, amit megtehetett volna jelentős mennyiségi kedvezménnyel OTC-n (mondjuk féláron), ehelyett majd -valószínűleg- nagyjából a mostani árszinten fog nyomtatni viszonylag sok részvényt (a tulajdoni viszonyok átrendeződéséből egyelőre erre következtetek).
Itt mindnyájan várjuk a csodát (én is benne vagyok vastagon), de egy kicsit aggódok is. Korábban örültünk volna, ha Jellinek Dániel száll be az Akko-ba. Nos ő az Appeninnt választotta, de ez az App árfolyamán nem látszik. Itt a Wing vonal látszik körvonalazódni, de nekem Veres neve sajnos nem cseng jól. Anno a Wallisban is megszívtam rendesen sajnos.
Igen, wingre szamitottam volna.. persze jogos, ki tudja milyen feltetelekkel...ha ott sokat nyomtatnak, lehet egy neo jobb ha itt meg keveset, vagy egyaltalan nem.. szerinted neo fix? Zart kozgyuli mikor lesz errol?
Nem tudom kinek mi a jackpot (de feltételezve a vágyálmokat a Wingre gondolsz, Én nem várom a parkettre a Winget). Neo nagyon jó, ezt már írtam/írtuk több dolog miatt is. A reális árfolyam a Neo esetén még szerintem nem meghatározható (mert pl. nem tudjuk mennyiért és milyen feltételek mellett hozzák be). Neo számai ismertek (mérleg cuccok). Én még nem hasalnék be árfolyamot még magamnak sem (számolni meg csak felületesen lehet), sok az ismeretlen még (legalább is az átlag embernek).
Inkább VmWare, tegnap esett miután a CEO megyaz Intelhez, 132-ért megéri, az elemzői célár 180, mindenki strong buy-on tartja, a Dell a főrészvényes, Michael Dell pedig szépen megszerezte az EMC-t ami korábban irányította a VmW-t, az EPS hamarosan 7$ lesz, nincs rivális.
Akko Invest