Ha már itt tartunk, hogy nagyon forró helyen kapizsgáltok. Végső soron elmondhatom, igen, KGT volt az, aki mondta, hogy a Wing Deal meghiúsulni látszik. 2020 szeptember. És egy nyilvános társaság közgyűlésén hangzott ez el, ahogyan mondtam, mégpedig a Nutexén. Javadalmazási politikáról volt hosszas vita ott, majd rátértek arra, hogy esetleges akvinál, ami egyszer jön akármikor, milyen fontos dolog az árazás. Ott van mindig a legnagyobb harc a megegyezéseknél és itt bicsaklanak ki legtöbbször a dolgok. És itt konkrétan említette Winget, hogy ott is milyen sokat tárgyaltak és végül meghiúsulni látszik, látszott.
Ja, komolyra fordítva a szót én annak örülnék ha az összes hedge fund be lenne vezetve a tőzsdére, ott eldőlne meghaladják-e az indexhozamot, Soros, Dalio és Simons fundjai sztem magas költségen dolgoznak, Carl Icahn aktivista befektető érdekes lehet, Bill Ackman szintén!
Abszolút igaza van Peternek, józan ész kell nem indikátorok és bonyolult hullámelméletek meg kutyagumi! Amiben talán van igazság, megközelítette a 44000Ft-ot 2019-ben, majd zuhant, újra nem fogja megközelíteni mert többször nem fogja megismételni hiszen ez történt a Konzum-Opussal is! Ami tény, 8000-ért elkótyavetyélték a saját részvényeket ez már jelzésértékű a magánbefektetők számára, ezek otc mutyik, itt nincs igazság, a haverok kapnak ezekből szóval van egy belső kör aki vagy stróman v vmi kedvezményezett!
Gyuri, ugye most offshore területen vagy? Soros ideológiájához kellett volna közeledned és akkor nem úgy jutsz előnyhöz h eleve minden neked kedvez, mert nyilván azért nem a világ legjobb cégeibe fektetsz mert azt nem tudod a saját önző érdekeidért működtetni! Egy csicska szar alak vagy Székellyel együtt Ray Daliohoz, Simons-hoz képest, ők örök legendák akik sztárok!
Védekezzünk a kártevők Ellen! Ne vegyünk fos részvényeket, nyilván egy privát bankár sem ajánlana olyen instabil fost amiben benne van Ádámosi, az Appeninnt és a Wallist is jól elintézte, ha ML nem veszi meg az Appenint még mindig 200 lenne az árfolyama, most sincs sokkal feljebb! Amibe Ádámosi belevág az összeomlik, az Appennin vagyonát kilopták amúgy több volt a profit, csak hát rózsaszín számviteli trükkök, ehhez asszisztáltak a jelenlegi emberei, profi adótanácsadók és könyvelők.
Akko Invest