Bazdmeg, 20 sávos ajánlati könyvet bármikor tudok nézni mobilon. A részvénykönyvet a Keler vezeti nekik, ők mutatják meg, csak és kizárólag a cég központjában tudom megnézni, telefonon se diktálják be tájékoztatásunkra!
Remélem olvassátok Menedzsment, így kell a szart megkavarni, így kell Ádámosi érdekeit kiszolgálni, Ádámosi adja mindenre az utasítást, Veres itt csendestárs!
Úgy látom csalódás volt neki,na meséljél már Milánka mi volt, remegő térdekkel várjuk mi volt? Volt pogi és ásványvíz arra a tíz percre? Te adj nekünk útmutatást mi mit csináljunk, ha Te nem tudod mi van, akkor mi honnan tudjuk? Borítsuk amink van piacin ahogy Peti84 javasolta?
a fenét.. kis türelemmel pár nap alatt 390-400 között el tudsz adni ennyit... 16500 nem olyan sok és azzal az árfolyamot sem borítod meg. Viszont a korábbi Foxtrader által beírtaknak megfelelően adhatnál infót a részvénykönyvről e-mailben is akár ;)
Énmagam tuti nem ajánlati könyv alapján döntök, én nem vagyok Lali bá v Zeller Éva, ezek a nyuggerek ajánlati könyv alapján döntenek, dehát az másodpercenként változhat, bármikor lehet több 10 de akár 100ezres forgalom is!
A kérdés h most akinek van az mit csináljon, 16500db-ot adjak el limitáron 390-400 között, vagy mit csináljak, tartsam, ti mihez kezdenétek a helyemben?
Nyár végén azért még voltak remények hátha idejön a Wallis. El kell felejteni, inkább transzparens tőzsdéken kell ilyen céget venni, Canada, USA stb. Ádámosi ezt a saját érdekeinek megfelelően használja, de mért tőzsdei jelenlét mellett, mért kell ehhez átverni magánbefektetőket, mért nem zártkörűen csinálja Zrt-ben és majd ott ad át pakkokat a többi milliárdosnak? Mért kell ehhez a BÉT-et használni, az ilyenek takarodjanak a tőzsdei kereskedéstől, lehúzás lesz, ilyen szintre süllyedt Ádámosi!
Ádámosi úrnak nem inkább vonzóvá kéne tennie ezt a céget??????, de ez a Madárijesztő elkerget mindenkit, bizalmat hitet ki vet beléjük! Csalódtunk Bennetek menedzsment, a saját részvényeket nemzetközi befektetőknek kellett volna felajánlani és MNB engedéllyel még a mai napig tartani ha nem veszi meg egy komoly érdeklődő aki az országban egy ingatlan birodalmat tud és akar is kiépíteni!
Pont ez jutott nekem is eszembe. Múlt héten még minden fasza volt neki.Holott már nyár vége óta látszódott/körvonalazódott,hogy jó ideig offos lesz itt a buli.
Önöket fel kéne jelenteni tőkepiaci manipuláció miatt, mutyiznak az AGY69-el és mindennel és közben jókat röhögnek a svájci Appenzelben ahol offshore bulikat tartanak, Ádámosi egy inkorrekt üzletember már 3 évtizede!
Akko Invest