Én Milán mindenképp javaslom és megszavazlak hogy Te legyél a fő hitelesítő amit említettél. Pontosan ilyen szellemiségű befektetőszemléletre van szükség mint a Tied. Egyszerre vagy az Akko befektetők szeme, füle, hangja és minden egyéb érzék-, és kifejező szerve egy személyben. Úgy Gondolom Prutkay úr és az IT -nak ilyen gondolatcunamira lenne szükség, akkor nem itt lenne az árfolyam. Remélem kgy-kon is prezentálod magadat, csak bátorítalak🤯
Én a rekettyés Pista bácsi talponállójánál láttam kifüggesztve ezt a hirdetést hátul a budinál a MÁV-val szomszédos kerîtésnél. A Juhász Tecát kerestem hol ásít színeset a szerelmem, akkor láttamhogy a szél lebegteti a hirdetést. Én esélyesnek látom ebbõl hogy komoly nemzetközi cég lesz itt ha a szél jo helyre fújja a flyert.
Látjátok, ezért baj, hogy Lipótmezőt bezárták, az utódintézményekben úgy látszik megszűnt a kijárási tilalom. :D de, Trump+ MNB mellé én behoznám a lipótmezei ingatlanokat is, plusz Japánt. Merjünk nagyot álmodni, és akkor a 3,45x özés tuti lesz. A flyer hátoldalán nincs ott AGY száma? Meg kéne hívni az Akko Power topicba, ahol Leslie lesz a topicgazda. Én meg azt hittem, ez is olyan nap lesz, mint a többi, amikor felkeltem...
Hozzunk létre egy topicot Akko Power néven, hitelesítsük keményen a menedzsment múltját, az Appeninn hátterét, mióta foglalkozik Gyuri bá ezzel a területtel, a szakértelmet emeljük ki. Akko Invest az ingatlangazdálkodás és vagyonkezelés műfajának szakértője!!!
Én tegnap láttam Pécs belvárosában egy megviselt flyert, melyen az volt, hogy kiskapitalizációjú tőzsdei cég eladó, erdeklődni lehet: xx xxx xxx telefonszámon Bp, Lejtő u. 17/A. Szóval Akko még keresgél hàtha valaki ráfanyalodik, lehet ha felhívod Prutkayékat örülni fognak a felvetéseidnek, és megszîvlelik. Mindenképpen tudasd velük!😉 Fontos hogy lelkes legyél.Én a Trump-birodalom+MNB komboval elegedett lennék de csak ha ML-Jàszai pàros akvirálja le,akárkire nem lehet bízni ezeket, de csak hogy tyuk is megnyugodjon, termeszetesen 34 M darab reszvenyre, addig csak lesz annyi debt rajtuk összesen,hogy saját tõke lecsökkenjen hogy befírjen Ippen hogy az Akkoba.
:-D erről a Delta szekta jut eszembe... Akko szoba is hasonló csak hogy is tartja a mondás? Kis szekta kis foci.. Még pár ilyen Lesliegoal és nyithatjuk az Akko szekta topikot.
Akko Invest