Pontosan. Bízzunk benne, hogy kellően mohóak lesznek és ügyesen csinálják és nem hígítanak szét teljesen. Minden adott hozzá, hogy "áron" alul tudjanak bejönni.
Pedig logikus. Dayton 17.99% volt ekkor, ekkor nem kell kotelezot vetelit tenni AGY-nak csak 33% atlepesekor.30% alatt volt AGY es Chantilival lejelentette majus vegen.
Igaz, köszi a kegészítést. Márpedig a Dayton már 10% felett, tehát 33% a limit. Ezzel együtt nem emlékszem közleményre, amiben AGY 25% fölé ment volna.
Ezt néztem Én is, nekem sem teljesen kerek, de most nem tudok utána számolni. Lehet a Chantili-t is bele vették mert ott az AGY69 AG a tulajdonos (ezt csak fejből írom, a lementett cuccaim most nincsenek nálam).
Nem különösebben várom a tőkeemelést. A pakkok "hivatalos" átjátszását jobban csípem. Főleg addig, ameddig lehet rajta agyalni, ha színre lép a nagy érdemű ez a sejtelmes játék már nyílt játék lesz (és kicsit veszít a varázsából). Na de ezt a játékot nem mi irányítjuk, van egy elég ügyes karmester, majd meglátjuk, úgy is Ő dönt.
Szerintem a következő lépés egyenlőre legyen az hogy a Dayton lejelenti, hogy a 2 millát Ő vette és így szépen 24%-on lesz. Meg OTC-n játszanak még át pakkokat a Wing "másik" tulajának. Nem kell azzal a tőke emeléssel sietni....
Akko Invest